Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sağlık sigortası asıl yurt dışında lazım

Bülent Ersoy ve Gönül Yazar'la uzun yıllar aynı sahneyi paylaşan usta kanun sanatçısı ve bestekar Coşkun Erdem, geçtiğimiz hafta İsviçre'nin Zürih kentinde sahnede düşerek beyin kanaması geçirmiş ve İsviçre'de yoğun bakımda uyutulmaya devam ediliyormuş.
Hastane, bir haftalık masraf için 166 bin İsviçre Frangı (Neredeyse 600 bin Türk Lirası) istemiş. Sanatçı Onur Akay da Instagram'dan, Erdem'in ailesinin çok çaresiz olduğunu belirtip devletten yardım istemiş. Akay, Erdem'in yurt dışı sağlık sigortası olduğunu ama süresinin geçtiğini de belirtmiş.
Atatürk boşuna "Beni Türk hekimlerine emanet edin" dememiş; bir yabancıya Türkiye'de aynı fatura çıkmazdı.
Erdem Ailesi'ne çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Kısacası sağlık sigortası kamu spotu gibi duran bir haberle karşı karşıyayız. Erdem ünlü bir sanatçı olduğu için gündeme geldi, bir de gündeme gelmeyen mağdurlar var. Siz siz olun, yurt dışına sağlık sigortasız çıkmayın; özellikle de yaşı ilerlemiş olanlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA