Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mezarda da huzur yok

30 Mayıs 2015 tarihinde hayatını kaybeden ünlü karikatürist Bedri Koraman'ın eşi Nil Koraman ve tiyatro oyuncusu Meral Küçükerol, Bedri Bey'in Bodrum'da düzenlenen cenaze töreninde karşı karşıya gelerek tartışmıştı. Koraman'ın ölümünden sekiz yıl önce açtığı babalık davasını kaybeden Küçükrerol yeniden babalık davası açmıştı. Dava sonucu mezarın açılmasına karar verilmişti.
Ve o mezar, DNA örneği almak için önceki gün açıldı.
Mezarın açılmasını istemeyen Koraman'ın eşi Nil Koraman, yaşadığı üzüntü dolayısıyla rahatsızlanmış. Hakkın rahmetine kavuşmuş bir insanı mezarında rahatsız etmek gerçekten kötü bir durum. Daha önce de birçok ünlünün mezarı çeşitli nedenlerle açıldı. Cem Karaca'nın mezarı da babalık davası yüzünden açılmıştı.
Aslında mezar açılmasını önleme vazifesi önce rahmetli olan kişiye düşüyor.
Öncelikle bir insan yaşadığı dönemde babalık davası açılmasına neden olacak bir işe kalkışmamalı. Kalkışırsa da ileride mezarının açılabileceğini düşünüp önlemini almalı.
Bugün haklarında babalık davaları açılan çapkın işadamları bence, Bedri Baykam ve Cem Karaca'nın mezarlarında yaşadıklarını görüp şimdiden sorunlarını halletsinler. Çünkü işin içine miras girdi mi, insanların gözü paradan başka bir şey görmüyor.
Mezarınızdaki huzur kimsenin umurunda olmuyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA