Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Messi’yi İstanbul’da 100 TL’ye izleme ihtimali

Medipol Başakşehir, 2017- 2018 kombine fiyatlarını açıkladı: Batı Üst Tribün 200 TL, Batı Alt Tribün 350 TL, Doğu Üst Tribün 375 TL, Kuzey Tribün (Kale Arkası) 100 TL. Kamu personellerine ve öğrencilere özel indirimli kombine fiyatları ise şöyle: Batı Üst 150 TL, Batı Alt 200 TL, Doğu Üst 225 TL, Kuzey (Kale Arkası) 100 TL...
Başakşehir, diğer takımların Passolig kartına sahip olan taraftarlarına da güzellik yapmış; Batı Üst Tribünü'nden kombine alma hakkı tanımış. Sudan ucuz fiyatlar bunlar. Üç büyüklerin bir maç bileti fiyatına Başakşehir'in Avrupa ve Süper Lig maçlarının tamamını tribünden izleyebilirsiniz. Başakşehir'in üç büyüklerle oynayacağı tek derbi maçı için bile bu kombineler alınır. Umarım Başakşehir halkı, önümüzdeki sezon takımlarını yalnız bırakmazlar.
Galiba dünyada yaşadığı bölgenin takımı yerine büyük takımları tutan en çok insan bizim ülkemizde. Zaten futbol kültürünün gelişmesinin en büyük nedeni de; dört büyüklerin maddi ve manevi anlamda ön plana çıkarılması, kollanması.
Unutmadan; Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'ne kalmanın hesaplarını yapıyor, güçlü bir kadro kuruyor. Eleme turlarında şanslı kuralar da çekerlerse Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilir. O zaman bu sudan ucuz kombineler daha çok değer kazanır. Hele bir de Başakşehir, Barcelona ya da Real Madrid'le eşleşirse; o zaman Messi'yi, Ronaldo'yu izlemek için bilet bulamazsınız. 100 TL'ye kombine alıp bu olasılığın gerçekleşmesini beklemek karlı bir yatırım olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA