Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

Canlı müzik yeniden İstanbul'da

'Bodrum Türkbükü Güverte' denince akla canlı müzik gelir. Özellikle her yıl Bodrum'a tatile gidenlerin çok yakından bildiği 'Güverte Club'ta yazları yıllardır Ferhat Göçer oluyor. Bu kulübün sahibi, genç işletmeci, Bodrumlular'ın 'Küçük Fahrettin' lakabını taktıkları Gökhan Osgan, bu kış 'Güverte Club'ı İstanbul'a taşıdı.

Kulübü akalın açacak
Yarın (cuma) Demet Akalın ile açılacak olan kulüpte, cumartesi geceleri yine Ferhat Göçer sahneye çıkacak. Osgan; Mehmet Koçarslan'dan Ortaköy'deki eski 'Jass Lounge'un yerini kiraladı. Osgan'ın İstanbul'daki ortağı ise Murat Dedeman'ın eski sevgilisi Sevda Zengin... Bunun dışında Çeşme'nin ünlü canlı müzik mekanı 'CeCe'nin sahibi Metin Köroğlu, Zincirlikuyu'daki eski 'Havana NYX'in yerini tuttu. Ancak bazı problemler var. Eğer çözülürse burası da 'CeCe İstanbul' olarak açılacak. Duyduğuma göre Serdar Ortaç'ın çıkacağı bu kulüpte, şarkıcının da ortaklığı varmış. Öyle gözüküyor ki, bu kış İstanbul'da yeniden canlı müzik fırtınası esecek, ancak Bodrumlular ve Çeşmeliler tarafından!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.