Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

Mehmet Öz'ün tavsiye ettiği içecek mönüye girdi!

Yaklaşık yedi yıldır Profilo Alışveriş Merkezi'nde hizmet veren 'OKafe', önce Paris'te bir şube açtı, şimdi de Cevahir'de.

ADI: DETOKS!
Mekanın Türkiye'deki şubelerinde futbolculardan sanatçılara çok sayıda seçkin müdavimi bulunuyor. İtalyan ve Türk mutfağının bir karmasını özenle oluşturan mekanın, makarnaları ve salataları özel soslar ile tatlandırmış, ayrıca diyet de olmak üzere mönüsünde 150 ayrı çeşit yemek bulmak mümkün... Ancak mönülerinde dikkat çeken bir içecek var. Adı: 'Detoks'... İçecek, doktor Mehmet Öz'ün en az günde üç tane içmelisiniz dediği; marul, zencefil, yeşil elma, ıspanak, ıhlamur, kereviz ve limondan oluşan bir sağlıklı içecek karışımı... Sırf bunun için hanımlar toplanıp, 'OKafe' günü düzenliyorlarmış. 13.5 YTL'ye satılan bu içecek resmen mekanın kaderini değiştirmiş. Detoks mönüsü de koymaya karar vermişler!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA