Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TUBA KALÇIK İLE GÜNDEME DAİR TUBA KALÇIK

Sermiyan Midyat’ın şiddet uyguladığı Sevcan Yaşar’dan şok sözler

Sermiyan Midyat’ın şiddet uyguladığı oyuncu Sevcan Yaşar’dan şok sözler: ‘Daha önce de şiddete maruz kaldım ama hep sustum. O gece beni dövdü, yerde sürükledi ve kapının önüne attı’

'SERMİYAN BANA DEFALARCA ŞİDDET UYGULADI KORKUDAN KENDİMİ ODAYA KİLİTLİYORDUM'

Biliyorsunuz Sevcan Yaşar, şiddet uyguladığı iddiasıyla Sermiyan Midyat'la geçtiğimiz hafta karakolluk olmuştu. Midyat her ne kadar bu iddiaları reddetse de, olayın perde arkasında nelerin yaşandığına dair çok önemli bilgilere ulaştım. Ve inanın kanım dondu...
Yaşar, 4 Mayıs'ta ilişkisini sonlandırıp, eşyalarını toplarken ilk defa şiddete maruz kalmamış. Daha önce de birçok defa Midyat'ın psikolojik ve fiziksel şiddetine uğrayan Yaşar, olay basına yansımasın diye susmuş. Bir kadın için ne kadar acı bir durum! Susmamak gerekiyor, yoksa aynı şeyin bu sefer daha da şiddetlisini yaşıyorsun. Öyle de olmuş zaten. Yaşar, yakın çevresine "Onun sözlü ve fiziksel şiddetine artık daha fazla dayanamadığım için ayrılmak istedim. 4 Mayıs'ta da bu isteğimi söyleyip, eşyalarımı toplarken şiddete uğradım" demiş. Daha önce de Midyat'ın kendisine saldırdığını söyleyen ünlü oyuncu, "Üzerime yürüdüğü anda o kadar korkuyordum ki kendimi odaya kilitliyordum" demiş.

YAŞAR'I TEKMELEMİŞ
Olay günü de benzer bir şiddete maruz kalacağını anlayınca Yaşar, kendini banyoya kilitlemiş. Ve 155'i aramış. Polisi aradığını duyan Midyat da kapıyı kırmış.
Kapı Sevcan Yaşar'ın üstüne düşmüş. Yüzü dahil tüm vücudu hasar alan Yaşar, evden çıkmaya çalışırken Midyat hızını alamayıp Yaşar'ı tekmelemiş, kolundan sürükleyerek kapının önüne atmış. Öyle şiddetli sürüklemiş ki, Yaşar'ın kolunda kas yırtığı oluşmuş. Bu, darp raporunda ayrıntılı şekilde mevcut. Kapıcı da duymuş sesleri ve darp edilmiş halde Yaşar'ı kapının önünde yerde bulmuş. Yaşar, daha sonra caddeye çıkıp polisin gelmesini beklemiş.

KANITLAR POLİSTE VAR
Benim bu olayda en çok kalbimi sızlatan bir diğer ayrıntıyı da sizinle paylaşmak isterim. Yaşar ağrı içinde polisi beklerken aklı hala evde kalan köpeğindeymiş. Kendi halini unutup, kapıcıya "Evde köpeğim kaldı. Ona da bir şey yaparsa, onu da almalıyım" diyerek ağlamış. Neyse ki polis kısa bir süre sonra gelmiş, gelir gelmez eve gidip gerekli işlemleri yapmışlar. Tüm görseller poliste mevcut. Kapının ne hale geldiği, Yaşar'ın acı içinde hastaneye götürülüşü ve polis eşliğinde aldığı darp raporu. Midyat da darp raporu almış bu arada. Neden mi?

Sevcan Yaşar bu durumu şöyle açıklamış: "O da benden şikayetçi oldu. Onun o gece aldığı darp raporunda kırdığı kapıdan dolayı oluşan çizikler ve olay gününden daha öncesine ait olan bedenindeki izler yer alıyor."
Ben olayın arka yüzünü Yaşar'a çok yakın kaynaklardan öğrendim. Yaşar şimdi ailesinin yanında kendini ruhen ve fiziksel olarak iyileştirmeye çalışıyor. Umarım bu sefer inkar etmez de başta Sevcan Yaşar olmak üzere tüm kamuoyundan özür diler Midyat.

'AĞRILARDAN UYUYAMIYORUM'
30'unda gencecik bir kadın büyük bir travma yaşarken Midyat'ın sanki bunlar hiç yaşanmamış gibi açıklama yapmasına gerçekten anlam veremiyorum. Yaşar, vücudundaki ağrılardan dolayı uyuyamadığını söylerken Midyat'ın hala "Hiçbir kadına bir fiske bile vurmadım" demesi ne insanlığa, ne de vicdana sığar.

KARAKOLDA POLİSLERE DE SALDIRMIŞ
Olay bu kadarla da bitmiyor. Karakolda da şiddete devam etmiş Midyat. Polislere de saldırmış, hatta Yaşar'ı 'şikayetçi olmasın' diye tehdit bile etmiş. Karakoldaki bu halleri de kayıt altına alınmış Midyat'ın. Yaşar, ifade verirken bile yan odada polisler zor tutmuş Midyat'ı. Yaşar, o korku ve can acısıyla her şeyi zaten anlatmış. Tüm yaşananlar ifadesinde var Yaşar'ın. Midyat yine reddedebilir bu anlatılanları diye üstüne basa basa söylüyorum; gerekli tüm görseller soruşturma dosyasında var. İsteyen Yaşar'ın avukatına da sorabilir. Zaten tüm belgeler avukat tarafından mahkeme heyetine de sunulacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA