Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TUBA KALÇIK İLE GÜNDEME DAİR TUBA KALÇIK

Serenay’ın ‘yıkılmadım ayaktayım’ pozları vermesinin bir sebebi var

Bu ayın başında Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz'ın havuz görüntüsü gündeme bomba gibi düşmüştü.
Hatırlarsanız, Yılmaz hem bu görüntüyü çeken gazetecilerden şikayetçi olmuş, hem de Sarıkaya'nın bikinili görüntüsünün kaldırılması için mahkemeye gitmişti. Mahkeme de bu görüntülere erişim yasağı getirmişti. Hatta ünlü komedyen bu kararı da sosyal medya hesabından sert bir üslupla paylaşmıştı.
'Üzerinden bu kadar zaman geçmesine rağmen neden bu konu tekrar gündeme geldi?' diye soracak olursanız, cevabı;
Serenay Sarıkaya'nın bu hafta başında sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar.

TAVIR DEĞİŞTİ
Cem Yılmaz, sevgilisinin bikinili fotoğrafları çıktı diye yeri göğü inletmiş, mahkemeye koşarak erişim yasağı çıkartmıştı. Şimdi ise sevgilisi yine benzer fotoğrafları kendi sayfasından paylaşıyor, hem de magazin sayfalarına düşeceğini bile bile yapıyor. O zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.
2018 ve 2019'da Defne Samyeli ile aynı havuzda hatırladığım kadarıyla birden fazla görüntüsü çekilen Cem Yılmaz, hiç böyle agresif davranmamıştı.
Aktör aynı, aktrisler farklı olunca tavır da değişiyor demek ki. Yani Cem Yılmaz'ın söylediği gibi özel hayatın ihlali değil asıl mesele. Mesele başka.
Hep fit görmeye alıştığımız Serenay belki de vücudunun medyaya öyle yansımasından rahatsız oldu ve Yılmaz da görüntüler yayılmasın diye mahkemeye koştu. Bir de şu var tabii, her daim güzel ve başarılı bir kadın olan Defne Samyeli ile Serenay Sarıkaya uzun süre magazin programlarında eski-yeni sevgili diye karşılaştırıldılar.

NEDEN PAYLAŞIYOR?
Demek o kıyaslamalar çok rahatsız etmiş ki Serenay'ı aynı havuzda Defne'den sonra böyle bir poz ile medyaya yansıması, bardağı taşıran son damla olmuş. Zaten sonrasında Sarıkaya'nın sosyal medyasından adeta 'yıkılmadım ayaktayım' pozları vermesinin de sebebi bu bence. Bunun başka makul açıklaması yok.
Eğer aksini iddia eden varsa lütfen şu iki soruya bir zahmet cevap versin: Madem özel hayatın gizliliği önemli de neden Yılmaz daha önce aynı havuzdaki görüntüler için mahkemeye gitmedi? Ya da Serenay Sarıkaya bikinili fotoğraflarından bu kadar rahatsız olduysa neden kendisi bikinili fotoğraflarını paylaşıyor?

BODRUM'DA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK
Bodrum'daki fahiş fiyatlar uzun yıllardır medyanın gündemindeydi. Bu sene pandemi sürecinden dolayı fiyatlar biraz daha uygun olur diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Düşündüğümün tam tersi oldu. Günaydın'dan Evren Abdullahoğlu'nun haberinde gördük ki fiyatlar daha da abartılı bir hal almış. Şöyle örnek vereyim mesela pide için 185 TL, döner için 370 TL, kola için 62 TL ödemeniz gerekiyor. Şaka gibi değil mi? Ama gerçek... Dünya olağanüstü dönemden geçerken bari bunu yapmayın diyeceğim ama Bodrum'daki işletmeciler galiba dünyada yaşanan bu 'olağanüstü' dönemi pek anlamamış. Yabancı turistin geçen yıllardaki gibi gelemeyeceğini göz önüne alarak yerli turisti Bodrum'a çekmeye çalışmaları gerekirken bu fiyatlarla adeta 'gelmeyin' diyorlar. Bu fiyat politikasıyla kusura bakmasınlar ama Bodrum'a sadece yerli değil, yabancı turist de uğramaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA