Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Gwyneth'in elbisesi Angelına'nın bacağına karşı

Yaklaşık bir aydır 2000'li yıllardaki birçok Oscar kırmızı halı töreninden bahsettik fakat hiçbirinde bir elbise ile bir bacak çarpışmamıştı! 2012 yılında yaşandı bu. Hollywood'un, pek çoklarına göre en güzel kadını Angelina Jolie, törenin en şık giyinen kadını sayılmazdı.
Her ne kadar Atelier Versace siyah kadife elbisesi gayet şık olsa da, ondan daha iyi giyinen isimler de vardı.

ÇOK ELEŞTİRİLDİ
Siyah askısız, sağ bacak yönünde yırtmacı olan kıyafetin asimetrik bir fiyonga benzemesi ve Jolie'yi olduğundan kilolu göstermesi aslında zayıf yanlarıydı. Fakat ünlü oyuncu, elbisesinin zayıflığını 'tek bacak hareketi' ile silip attı. Siyah kadifenin içinden çıkan bembeyaz sütun gibi bacakları ile gecenin en çok konuşulan ve aynı zamanda en çok eleştirilip alay edilen ismi oldu.
Jolie ve sağ bacağı geceyi önde götürürken, sadece bir isim güzel yıldızı en çok konuşulanlar listesinde ikinci sıraya düşürebildi. Gwyneth Paltrow, Hollywood'un en iyi giyinen kadını ödülünü 2012 yılında beyaz Tom Ford elbisesi ile almayı başardı.
1999'da, 28 yaşındayken En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar aldığı törende giydiği pembe Ralph Lauren kıyafet, hâlâ en çok eleştirilenler listesinde yer alsa da, güzel oyuncu bu hatayı bir daha tekrarlamadı.
Aslında ödüle ulaştığı o törende bir prenses gibi görünmek istemişti. Fakat elbisenin üstünde potluk yapması, yüzünü olduğundan daha kemikli ve kare gösteren gergin topuzu ile pek iyi görünmüyordu.
Oysa Paltrow 2012'de bir prenses değil ama gecenin kraliçesi gibiydi. Ünlü oyuncu; sıradan düz, beyaz bir askısız elbisenin sol omzuna tutturulan pelerini ile Hollywood'un altın çağlarındaki yıldızların asaletini yansıtıyordu.
Bu kez saçlarını enseden atkuyruğu yapmış, yüz hatlarını daha da yumuşatmıştı. Beyaz elbiseyi daha çekici kılan diğer bir unsur ise bronzlaşmış teniydi. Kısacası 2012 kırmızı halı töreni unutulmaz bir çarpışmaya sahne olmuş ve gecenin kazananı beyaz sağ bacak değil; Tom Ford tuvalet olarak hafızalara kazınmıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA