Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Haziranda burçları neler bekliyor?

Gelin, bu ay burcunuzu neler beklediğine bakalım...

KOÇ: Bu dönemde çevrendeki kişilerin hikayelerini bolca dinleyebilir, zayıflıklarına tanık olabilirsin. 1984-1998 yıllarında doğan evli bir Koç burcuysan, ilişkine dahil olan üçüncü kişiler bu kirli Dolunay'da sana çok şey öğretebilir.

BOĞA: Hızlı ve toparlayıcı bir Mayıs ayını geride bıraktın. Haziran ayının genelinde üstünde bir rehavet hissedebilirsin. Çelişkiler içinde olabilirsin.
İlişkilerini ve bakış açını değiştirmeye başlıyorsun.

İKİZLER: Hayata dair gücünü artıracak, kendini yeniden doğmuş gibi hissedeceğin haberler almaya hazır mısın? Gökyüzündeki şölen, burcuna doğru akıyor. 13 Haziran'da burcunda etkili olan Yeni Ay hedeflediğin, amaç edindiğin her şeyi farklı bir boyuta taşıyacak.

YENGEÇ: Bu ay Satürn, Plüton ve Ay'ın ilk günlerindeki seyri; ortaklıklar, aile içindeki para hanesi, miras gibi konuları gündemine taşıyacağını ifade ediyor. Ailesine düşkün bir Yengeç burcu olarak herkesin hakkını savunmayı görev edineceksin.

ASLAN: Beklenmedik bir şekilde arandaki iletişimin koptuğu insanlar tekrar karşına çıkabilir; ancak bunlar çok tatlı tesadüfler olmayabilir.
Cesaretin, zor dönemlerde sana yardımcı olacak.

BAŞAK: Sürprizlerle dolu bir ay seni bekliyor! Hava, toprak ve su burcunun etkin olduğu Haziran ayında enerji olarak yükselişe geçiyorsun. Bu süreçte, yaptığın çalışmaları ya da hobileri paraya çevirebilirsin.

TERAZİ: Bu ay, iş dünyasındaki çatışmalarla ve rekabetle başa çıkacak güce sahip olmayabilirsin. Bu nedenle gereğinden fazla sorumluluk altına girmemeye çalışmalısın. Grup çalışmaları yardımcın olacak.

AKREP: Çelişkiler, kalbini yorabilir. Yakınların senden hoşgörü bekleyecek fakat senin gereksinimlerin bambaşka olacak. Yeniden bir bütçe planlaması yapman gerekebilir.

YAY: Bu ay 13 Haziran'da ilişki evinde Yeni Ay etkili olacak. Bu dönemde yaptığın her işi çözebileceğini ve seyahatlerini daha rahat organize edebileceğini vurguluyor gökkubbe. Kazançlarını artırabilirsin.

OĞLAK: İletişim gezegeni kalbinin tam ortasından geçiyor. Haziran ayında ilişkiler evinde etkili olan gökyüzü ayın ilk haftasından itibaren kendini gösterecek.

KOVA: Çevrendeki insanların sevgisini analiz edeceksin. Sözleriyle davranışları birbirlerini tutmayan insanlar canını sıkabilir.

BALIK: Bu ay maddi konularda Balık burçlarını sevindiren gelişmeler var. Borç verdiğin parayı geri alabilirsin, hukuki bir davan sonuçlanabilir.

ASTROGÜNDEM
Güneş-Plüton ilişkisi uluslararası ilişkilerde politik zıtlaşmaları gündeme getiriyor. Siyasi liderlerin söylemleri yanlış anlamalara getirilirken Ortadoğu'nun gündemi daha da ısınabilir. 2018 yılında düşen uçaklarla ilgili spekülasyonlar devam ederken, ortaya büyük iddialar atılabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA