Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçların çekim gücü

Birçok insan kendi burcunun karakteristik özelliklerine göre hareket eder ve hayatının amacını bu doğrultuda çizer. Bu yolda onu sadece öz burcu değil, karşıt burcu da takip eder.

Karşıt burçlar nedir?
Karşıt burçlar birbirinin tersi duyguları, düşünceleri ve özellikleri taşırlar. Haritalarımızda bu denli önemli olan karşıt burçlar aynı zamanda bütünleşmeye de ihtiyaç duyar. "Birbirimizden tamamen farklıyız" dediğiniz konularda karşıt burçların alameti farikası ortaya çıkar. Karşıt burçlara kısaca değinecek olursam;
Koç ve Terazi Burcu: Bu iki burç 'en'lerin burcudur. Duygularını en yüksekte yaşar. Dorukların en önemli iki aktörüdür. Ateşin en yakıcı burcu olan Koç, Terazi burcunun kibar yapısıyla karşılaştığı anda önemli bir çekimi işaret eder bizlere.
Boğa ve Akrep Burcu: Bu iki sabit burç ne kadar yakın burçlar gibi görünse de aslında birbirilerine çok zıt özellikler taşırlar. Zodyak'ın aralarında 180 derecelik açı bulunan bu iki burcu hem rahatına düşkün olmasıyla hem de korkusuz yapısıyla dikkat çeker.
İkizler ve Yay Burcu: İletişim gezegeni Merkür'ün iki azılı değişkeni İkizler ve Yay burcu… Bu iki burç hem birbirine karşıt hem de hayattaki serüvenleri boyunca birbirinden birçok şey öğrenen burçlardır. Kısacası İkizler bilgiyi alır Yay ise onu tecrübe eder.
Yengeç ve Oğlak Burcu: Su elementinin sorgulayıcı burcu ile toprak elementinin öncü ve ayakları yere basan burcu bu zıtlığı ile sanki hiç anlaşamayacak gibi görünürler. Ancak kozmik puzzle burada bizlere göz kırpmakla kalmıyor, bu iki burcun adeta sezgisel bir şekilde anlaştığını işaret ediyor.
Aslan ve Kova Burcu: Akıllara şu soru gelmiş olabilir; "Ateş ile hava burcu nasıl anlaşacak?" işte bu iki burç hayatın içindeki tecrübeleriyle bu sorunun cevabını veriyor bizlere. Egosu hatırı sayılır bir derecede olan Aslan burcu ile mizah yönü kuvvetli olan Kova burcu her ne kadar birbirilerine zıt gibi görünse de Zodyak'ın en şaşırtıcı ikilisi olmaya aday.
Başak ve Balık Burcu: Her ne kadar duygusal açıdan zıt burçlar gibi görünse de bu iki burcun arasındaki çekim diğer karşıt burçlardan daha farklı işler. Duygusuz gibi görünen Başak burcunun, duygularının boyunduruğunda hareket ettiği düşünülen Balık burcuyla olan ilişkisi hem zekayı hem de duyguları harmanlar aslında. Burçların mükemmel çekimi ise bizi burada kendisine hayran bırakır.



ASTRO GÜNDEM
Venüs-Mars karesi dijital devrimin zorluklarını hatırlatacak bizlere. Dünya dışı uzay çalışmalarına hız kesmeden devam eden şirketler, kendi alanlarında tekelleşmek konusunda kararlı adımlar atabilirler. Bu döngüde bol bol uydu atan özel şirketlere şahit olabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA