Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Trabzon'a yakışmadı

Son üç haftada kaybedilen 6 puan sonrasında görünen o ki, Trabzonspor için ligde üst sıralar mücadelesi zorlaştı. Bordo- mavililerin dünkü Antalyaspor maçındaki görüntüsü ise hiç de Trabzonspor'a yakışmadı. Rakip, sakatlıklar yüzünden ilk 11 oyuncularının büyük bölümünden yoksun bir kadro ile sahaya çıkmasına rağmen Trabzonspor ne yazık ki üç puanı alma becerisi gösteremedi.
Trabzonspor'da değişen ne? Şenol Güneş'in gelmesiyle birlikte tempoyu ve coşkuyu yakalayan takım son, iki haftada büyük bir düşüş içerisinde. Antalyaspor maçında Ömer Aysan'ın yokluğunda Serkan, geriye çekilerek önünde Burak'a şans verildi. Ömer Aysan-Serkan birlikteliğini düşündüğümüzde Trabzonspor'a tempo kazandıran bu bölge, Antalya maçında gerekli yeterlilikte görünmedi. Orta sahada Colman'ın yokluğunda Ceyhun'a görev verildi. Trabzonspor'un savunmanın göbeğinde oynayan Egemen ve Giray, topu olumlu kullanma becerisi olmayan oyuncular. Bunlara bir de Ceyhun eklenince Trabzonspor hücuma çıkarken çok sayıda top kaybı yaptı. Alanzinho'nun etkisizliği, Umut'un önde sadece mücadele etmenin dışında kendisine gelen topları olumsuz kullanması yüzünden bütün iş Engin'e düştü. Engin dün diğer arkadaşlarından farklı olarak mücadeleyi bırakmayan, rakibi zorlayan ve Antalyaspor savunmasını en fazla rahatsız eden oyuncu konumundaydı. Fakat kendisinin bu çabası soncu değiştirmeye yetmedi.

HAKEMDEN KÖTÜ YÖNETİM
Antalyaspor'a gelince birçok eksiği bulunmasına rağmen, çok iyi mücadele ettiler. Golü kalelerinde erken görmeleri sonucunda oyundan kopmadılar. Dünkü 11'de büyük takımlarda gecen yıllarda forma giymiş oyuncuların böylesi bir takım birlikteliği içerisinde tutma becerisi gösteren Mehmet Özdilek'i kutlamak gerektiği düşüncesindeyim.
Hakem Halis Özkahya ise çok kötü bir yönetim gösterdi.
Her iki takım için verdiği faullerde yanlış kararları vardı. Bir de çok gereksiz sarı kartlar çıkardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA