Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Bana düşen rol başkanlık oldu

* Çok önemli bir ustanın yanında tecrübeler kazanarak iş hayatınızda yürüdünüz. Kamuoyu merak ediyor olabilir, sonuçta bu görevler bir bayrak yarışıdır, gün geldiğinde bayrağı teslim ettiğinizde nasıl anılmak istersiniz?
Sakıp Bey kurucuydu, patrondu, 38 sene başkanlık yaptı. Kendisi ve kardeşleri, Sabancı Grubu'nu buralara kadar getirdi. Bizim jenerasyonumuza, bana ve arkadaşlarıma düşen görev, Sabancı Grubu'nu gelecek 10-20-30 yıllara hazırlamaktır. Bu da Sabancı Holding'in daha kurumsal bir yapı içinde sürekli büyüme ve kârlılığını devam ettirmesidir; Sabancı Holding'in her konuda ve her kesim için; müşteriler, çalışanlar, yatırımcılar, tedarikçiler açısından öncelikle tercih edilen ve dünya liginde beğenilen ve takdir edilen bir şirket olmasıdır. Dolayısıya benim ve arkadaşlarımın hedefi bunu gerçekleştirmektir.

* Yani bunu yaratan insan olarak mı anılmak istiyorsunuz?
Bakın, iş hayatında hiçbirimiz mucit değiliz. Burada hep beraber bir ekip çalışması yapıyoruz. Ama roller var, görevler var, sorumluluklar var. Herkesin bir rolü var oynanması gereken. Benim rolüm de başkanlık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA