Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İki hoca da oyunu okuyamıyor

Hem Şenol Güneş’in hem de İgor Tudor’un maç boyu yönetimleri zayıf. Oyunu okuyamadıkları için zamanında müdahalede bulunamıyorlar. Müdahale ettiklerinde ise genelde yanlış yapıyorlar

Derbiden nasıl bir sonuç bekliyorsunuz... Şenol Güneş ve İgor Tudor'un performansları için yorumunuz nedir?
Derbi Tudor-Şenol derbisidir, Beşiktaş-Galatasaray değil… Türkiye Ligi'nde 18 takım var, 2'sinin de 17'şer rakibi… İki takım da geri kalan 17 takımı yener de yenilir de… İki takımın da "Garanti kazanırım" diyebilecekleri herhangi bir maç yok. Sebebi teknik direktörleri… Maç öncesi hazırlıkları yapıyorlar. Tamam, ona itirazım yok. İyidir, kötüdür bilemem artık, muhabirlik yapmıyorum. Bir tek şeyi görüyorum, maç boyu yönetimleri ikisinin de zayıf. Önlerindeki oyunu okuyamıyorlar. Oyunu okuyamadıkları için zamanında müdahale edemiyorlar, müdahale ettikleri zaman da genelde yanlış müdahale ediyorlar. "Etmese daha iyi" dedirtiyorlar izleyenlere… Hocalar böyle olunca maçın sonucu her türlü olabilir. Bunlardan biri 'tesadüfen' doğru kararlar alabilir! Tesadüfen! Bunu tırnak içinde söylüyorum çünkü bugüne kadar doğrularını pek az gördüm. O zaman yaptıkları bazı değişiklik denk geliyor. O zaman da benim medyam, "Çok doğru, yerinde değişiklik" diyor. Çok doğru müdahale ediyor da niye her maç yapamıyor? Niye o müdahaleyi baştan yapmıyor da 70'inci dakikada yapıyor, doğrusu oysa eğer? Bunlar tabi medyanın sorması gereken ama sormadığı sorular çünkü bizim medya tabelayı sever. İkinci önemli husus da hakem… Altını özellikle çiziyorum çünkü son haftalarda hakem hataları maçların sonucunu değiştirmeye başladı. Resmen bir takımdan puanı alıyorlar, bir başkasına veriyorlar. Futbolla, kenardaki adamla, oyuncularla alakası yok. Atması gerekeni atmıyor, çalması gereken penaltıyı çalmıyor, elle gol atılıyor. Neler neler oluyor. Bir başka önemli unsur da bu... Yani özetle iki hoca ve üç tane hakem… Dikkat edin, bir tek futbolcu adı söylemedim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA