Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Nihayet 2 yıldız

Sarı-kırmızılılar, dünya futbolunun iki yıldızı ile her konuda anlaştı. Hagi de iki oyuncunun transferine yeşil ışık yaktı Sarı-kırmızılılar, dünya futbolunun iki yıldızı ile her konuda anlaştı. Hagi de iki oyuncunun transferine yeşil ışık yaktı

Transferde şu ana kadar sessiz kalan G.Saray nihayet iki yıldızla anlaştı. Sarıkırmızılı takım, River Plate'ten Marcelo Gallardo ve Deportivo La Coruna'dan Djalminha'yı kadrosuna katıyor. Fransa'nın Monaco takımında da forma giyen ve orta sahanın ortasında görev yapan Marcelo Gallardo 1.69'luk boyuyla ve müthiş tekniğiyle vatandaşı Maradona'yı andırıyor. Gallardo, Monaco'da başarılı bir dönem geçirmiş ancak teknik direktör Didier Deschamps'la anlaşmazlık yaşayınca ülkesine geri dönmüştü. 28 yaşındaki Arjantinli futbolcu, milimetrik paslarının dışında uzaktan attığı sert şutlarla da oynadığı takımlara birçok gol kazandırdı. Gallardo'nun ülkesi Arjantin'deki lakabı El Muneco (Oyuncak bebek). İspanya'nın Deportivo takımında forma giyen Brezilyalı Djalminha 34 yaşında. Genelde forvetin arkasında oynayan Djalminha, 2 sezon once Deportivo Teknik Direktörü Javier Irureta'ya kafa attığı için Austria Wien'e kiralık verilmişti.

Daum'la şampiyon
Tecrübeli futbolcu, teknik direktör Christoph Daum yönetimindeki Austria Wien'le Avusturya lig şampiyonluğu yaşamış ve geçen sezon yeniden Deportivo takımına geri dönmüştü. Galatasaray yönetiminin bu iki oyuncuyla her konuda anlaştığı ve teknik direktör Gheorghe Hagi'nin de bu transferlere onay verdiği öğrenildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA