Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kadın eziyet eden erkeği sevmez çünkü

1. Çünkü taaaa şurasına kadar (çenemin altına sağ elimi yatak pozisyonda koyarak) gelmiştir. Her şeyin bir dozu olması gerekirse eğer zorlamanın da, merakta bırakmanın da dozu vardır. Fazla doza maruz kalan kadın kısmı hemen yaraya merhem olacak adamlara koşar.
2. Çünkü Eziyetcanabi bütün bu şımarıklıkları yaparken bir noktayı atlamıştır; kadın zoru çeker ancak sevildiğini ve özel olduğunu bir şekilde hissetmesi elzemdir.
Yoksa deli miyiz biz canım!
3. Çünkü aldatılmıştır! Beyler, buyurun benden size hizmet. Kadın aldatıldıktan sonra artık o erkeği eskisi gibi ve sapına kadar sevmez! Ha orada durabilir, ilişkiye devam edebilir fakat aklında tek bir şey vardır; onun adı intikamdır. Aldanmayın!
4. Çünkü artık 'eziyet' defterini kapatmıştır ve kendini sevme, kendine değer verme, kendini hayatının bir numarasına koyma dönemine girmiştir. Çok şükür, nihayet!
5. Çünkü bu kadın babasının güzel kızıdır. Babalarıyla derdi olmayan, baba yaraları olmayan kadınlar genellikle 'düzgün' denilen adamları seçerler. Bu da çok derin ve uzun yazılması gereken bir konu. Anlayan anlamıştır sanırım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA