Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sabri reklamda Sneijder'i geçti

Sabri Sarıoğlu yine yaptı yapacağını ve gole sevinirken sakatlandı. Sosyal medyada çıkan en komik yorum da şu galiba: "100 kişiye, 'Galatasaray'da gol sevincinde kim sakatlandı?' diye sorsalar, yüzde 80'i Sabri, 20'si 'Hadi lan, olur mu öyle şey!' der."
Tüm Türkiye Sabri'nin sahadaki enteresan tavırları ve komik halleriyle dalga geçiyor ama ünlü futbolcudan bir kere bile aksi bir laf duymadık.
Sabri hiç konuşmadı.
Çünkü Sabri kendisiyle barışık, naif bir insan. Bu duruşuyla daha da çok sevildi. Futbolculuğu iyi değil; hâlâ orta yaparken kafasını kaldırmıyor ama insanlar Sabri'yi çok seviyor. Bu da bir başarı öyküsü; bu sevgiyi kazanmak, yıldız futbolcu olmaktan bile zor.
Son Turkcell Superonline reklamında, Sabri'nin şutu yine aut'a çıkmıyor ve gol oluyor aslında! Çünkü reklam başarısı açısından müthiş bir gol bu. Belki Sabri, Wesley Sneijder'e meşrubat reklamı için ödenen paranın yarısını bile almadı ama Sneijder'den daha büyük etki yarattı. Sabri fenomenlik olgusunu iyi yönetirse, çok reklamda oynar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA