Gaziantep'te
yaklaşık 1 ay önce açılan Mahmil Dürüm'e ilgi her geçen gün artıyor. Yemek sektörüne büyük bir ilgiyle yatırım yaparak girdiğini belirten Kenan Arda, "Özel sosumuzla ikram ettiğimiz kaşarlı döner dürümlerimiz ve kebap çeşitlerimiz Gaziantepliler tarafından çok beğeniliyor. Bunun yanında Özel Mahmil adını verdiğimiz karışıma tepkiler çok olumlu" dedi. Rüyasında bu ismi gördüğünü anlatan Arda, "Sektöre girmeyi düşünüyorduk. Adını da kendi aramızda konuşuyorduk tabi ama bir gece rüyamda 'Mahmil' olarak açıldığını gördüm ve Mahmil Dürüm olarak açtık. İç dizaynına kadar birçok şeyiyle kardeşimle birlikte ilgilendik. El emeği göz nuru bir yer. Dürümlerimizi ve soslarımızı kaliteden ödün vermeden unutamayacağınız bir tatla yapıyoruz" diye konuştu.