Türkiye'nin en iyi haber sitesi

NAZLI ILICAK

Ayı çıkabülü

TÜRKİYE'DE insanın aklına gelmeyen başına gelir. Erdoğan, "AK Parti hakkında kapatma davası açmaya cesaret edemezler" diye düşünüyordu. Bu yüzden, anayasada, parti kapatmayı zorlaştıracak düzenleme yapma yoluna gitmedi. Yapsaydı da, muhtemelen "hüküm giyme" ve dava açılmasına "Parlamentonun izin vermesi" şartını koymayacaktı. Demokrat Partili bakanlardan Samet Ağaoğlu, Yassıada'da hep en kötü senaryoları dile getirirdi. İş bir kere şirazesinden çıktı mı, karamsarların tahminlerinin tutma ihtimali daha kuvvetlidir. Nitekim Adalet Divanı'nın adaletten yoksun kararları, Ağaoğlu'nun haklılığını gösterdi.
Kastamonulunun dediği gibi, bugün de "tomruk inebülü, taş düşebülü, ayı çıkabülü..." veya Allah korusundemokratik rejim elden gidebülü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.