Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Bobo... Bobo... Bobo

Spiker bile gol değil sadece "Bobo... Bobo... Bobo..." demekle yetindi. Gerçekten UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş'ın önceki günkü Rapid Wien maçını izlerken müthiş keyif aldım. İlk kez uzun zamandır yaşadığım korku duvarı yıkıldı.
Geçen yıl da iyi bir takım vardı ama bu yıl çok yoğun eleştirilere rağmen ortaya çıkan Beşiktaş'ı izlerken karın ağrısı çekmediğimi, yenilme korkusu yaşamadığımı fark ettim. Mevcut yönetime oy vermedim ve değişmesini istedim ama bu Beşiktaş'a emek verdikleri için de kutluyorum.
Bu duygularımı zaman zaman Beşiktaş üzerine sohbet ettiğim Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'a aktardım. O da benzer şeyler söyledi. Ama şunu da ekledi: "Beşiktaş Avrupa maçlarında iyi ve güvenle oynuyor. Yakalanan bu şansı yeni bir fırsata dönüştürmeliyiz. Altyapıdan gelen sporcularımızın önünü açarsak Beşiktaş'ı daha büyük yere taşır ve değer katarız."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA