Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tebessüm

Yani 2013 gerçekten dileklerimin tuttuğu bir yıl olacak galiba.. Dün "Me.. Me.. Bu gece önümüze taze ot koyun" demiştim, yazlık bayat şovları çaktırmadan yeniden sokuşturan DigiTurk kanalları için..
Yazdığım günün akşamı toparlandı E-2 ve yeni Jay Leno şovu izledim. İşte yeni şovdan, yeni şakalar.. Gülün ama bir de mukayese edip düşünün.. İfade özgürlüğü, el oğlunda ne ifade ediyor..
"- Trafik Dairesi, bu yılbaşı alkollü araba kullanma olaylarında azalma görüldüğünü açıkladı. Azalır tabii.. Temsilciler Meclisi Yılbaşı'nda da çalışma kararı almıştı. O 500 sarhoş trafiğe çıkmadı da ondan.." (500 sarhoş Amerika Milletvekilleri oluyor..)
"- Ülke öyle büyük bir ekonomik kriz yaşıyor ki, bütün firmalar yeni yıl bütçelerinde kısıntı yapıyorlar. Büyük Petrol şirketleri 15 senatörün işine son verdi.." (Amerika'da Senatörler ve petrol şirketleri ilişkileri üzerine şaka, bizde, çalışanların işine kura ile son verme gerçeği..)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA