1960'lı yıllarda Denizli'nin Bekilli ilçesinde terzilik yapan Hasan Altıntaş'ın eşinin konuklara sunduğu vişne şerbetinin hafif alkollenmesi, dünyada da benzeri olmayan bir şarabın doğumuna giden yolu açtı. Altıntaş, eşinin şerbeti iyice ün kazanıp talep görür olunca, fermante olmuş vişne suyundan şarap üretmeye girişti. Roma döneminden kalma büyük toprak küplerde dinlendirdiği şarabına marka ismi olarak da 'Küp'ü seçti. Geçtiğimiz yıl vefat eden Hasan Altıntaş'ın oğlu Asım Altıntaş, şimdi baba geleneğini sürdürüyor ve Küp Vişne'nin yanı sıra böğürtlen, nar ve karadut şarapları da üretiyor. Son olarak vişne şarabını aperitif içmek isteyenler için, Küp Vişne dömisek de bu seriye katıldı. Tadanların çok sevmesine ve aramasına rağmen İstanbul'da zaman zaman, o da nadir olarak bulunabilen Küp meyve şarapları, bugün saat 15.00-19.00 arasında, Taksim'deki Rouge Kav'da tadılacak. Katılımın bedelsiz olduğu tadımda, firmanın sahibi Asım Altıntaş da bulunacak ve şarapseverlerin sorularını yanıtlayacak. Tatlı ve yüksek alkollü bu özel şaraplara uyumlu çikolata fondüler de Rouge mutfağında sunulacak. Eğer bu tadımda şarapları beğenirseniz, bugüne özel olarak altı şişelik meyve şarabı kolisini, indirimli fiyattan satın alabilirsiniz. Tel: (212) 237 01 90