Rusya'da 3 kız kardeşin babalarını yatakta öldürdüğü olay Rusya'da hala gündem konusu. Yaşanan cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
Milliyet'in bir haberine göre; sapkın babayı öldüren kızlar, Rusya'yı ayağa kaldırdı!
Geçtiğimiz yıl gerçekleşen ve yalnızca Rusya'da değil dünya çapında yankı bulan cinayetin davasında yeni gelişmeler var.
19 yaşındaki Krestina ve 18 yaşındaki Angelina kasıtlı cinayetle suçlandı, yirmi yıl hapis cezası ile yargılanıyor. Reşit olmayan Maria için ise on yıl hapis isteniyor.
Mahkeme kararı, Rusya başta olmak üzere Dünya'nın birçok yerinde tepki ve protestolara yol açtı.
Rusya'da yaşayan Mikhail Khachaturyan, ilk başta karısı Aurelia Dunduk'a psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamaya başladı.
Kızlarını ev işlerini yaptırmak için kullanan baba, temizliği ve yemekleri beğenmediğinde evin bir köşesinde sıkıştırdığı çocuklarını tecavüz ederek cezalandırdı.
Kızları zaman zaman silahıyla tehdit eden Mikhail'in tabancasına ait kurşunlar da evin duvarlarına sıkışmış şekilde bulundu.
Kızlar anneleri ile evden ayrıldıktan sonra da görüşmüş fakat annelerini üzmek istemedikleri ve babalarından korktukları için Dunduk'a hiçbir şey anlatmamışlardı.