Can Tunaboylu'nun eski sevgilisi Aybike Çelik'i darp etmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Genç kadın kabus dolu geceyi, "Tırnaklarımı göğsüme bastırıp kırdı. Beni bir yerden alıp diğer yere fırlattı. Gözüme yumruk attı. Kolumu kırdı. Küfredip suratıma tükürdü" diye anlattı. Tunaboylu ise "O kadar çok şiddetli şekilde bana vuruyordu ki, kendine zarar vermiş olabilir" dedi
'Yüzyüzeyken Konuşuruz' adlı müzik grubunun gitaristi Can Tunaboylu'nun, eski sevgilisi Aybike Çelik'i darp etmesine ilişkin açılan ve 6.5 yıla kadar hapsinin istendiği davanın detaylarına GÜNAYDIN ulaştı.
Kabusun, geçen ağustosta Tunaboylu ile sözlü tartışma yaşamasıyla başladığını karakolda anlatan Çelik, "Tırnaklarımı göğsüme bastırıp kırdı.
Ağlayıp özürler diledi. Gözüm mor olduğu için de evden çıkmaya utanıyordum ve şikayetçi olmaya gidemedim.
Doktora gitmek istediğimde 'kendiliğinden iyileşir' dedi. Sonra bir yolunu bulup kaçtım" diyerek olaydan 13 gün sonra şikayetçi olmaya gittiğini anlattı.
'PSİKOLOJİSİ BOZUK'
Çelik, olaydan 2 ay öncesinde de erkek arkadaşının tırnağını kırdığını ve hastaneye götürmesiyle tırnağının çekildiğini söylerken, nisan ayında da şiddete maruz kaldığını aktardı.
Şiddetten kaçmak için ayrı eve çıkmak isteyince kendisi ile aynı evde kalmam için beni telkin etti" dedi.
'BANA VURURKEN KOLUNU KIRMIŞ OLABİLİR'
Can Tunaboylu sevgilisinin kıskançlık sorunu olduğunu ve kafasını yumruklayarak kendisini darp ettiğini ileri sürdü.