Üç yıl önce kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile nikah masasına oturan Seray Sever, şimdilerde ikiz kızlarını kucağına almak için gün sayıyor. Seray Sever'in mutluluğuna gölge düştü. Ünlü sunucu acı haber ile sarsıldı.
Sunucu ve oyuncu Seray Sever'in hamile olduğu haberi sevenlerini çok mutlu etmişti.
Gelen son dakika haberine göre ünlü sunucu Seray Sever'in babası Tamer Sever koronavirüse yenik düştü.
İkiz bebeklerine hamile olan Seray Sever Miraç Kandili'ne denk gelen doğum gününde babası Tamer Sever'in entübe edildiğini duyurup sevenlerinden dua istemişti.
Babası Tamer Sever'in ölümü ile yıkılan Seray Sever'in paylaşımları yürek sızlattı...
Seray Sever'in 74 yaşındaki babası Tamer Sever, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede entübe olan Tamer Sever'in yarın Bodrum'da son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
Doğum gününün Miraç Kandili'ne denk gelmesine çok sevinen Seray Sever babasının entübe olduğunu söyleyerek dua etmişti. İşte Seray Sever'in babası için paylaşımına düştüğü duygusal not...
"Bugün 27 Şubat… Doğum günüm ilk defa mübarek Miraç Kandili'ne denk geldi. Tüm dualarım şu an hastanede entübe olarak sağlık mücadelesi veren canım babamın eskisinden de sağlıklı olarak aramıza dönmesi ve 74 yaşında heyecanla beklediği torun sevgisini yaşaması için.
Rabbim sen her şeye kadirsin. Ol dersin olur. Lütfunla, kolaylıkla, sağlıkla, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip et. Canım babamı bize ve torunlarına bağışla. Dileğim bu mübarek günde tüm hastalara şifa, dertlilere deva, dualarımızın kabulü yüce katında. İstanbul'da ev istirahatinde olduğum için ve mevcut durumlardan dolayı ev halimizle pastamızı kestik.
Canım kocam ve ailem ve dostlarım iyi ki varsınız. Her şeyin başı sağlık. Allah'ım hepimizi her türlü hastalıktan, acıdan, kötülükten, üzüntüden, dertten korusun. Savaşlar bitsin. Maddi manevi ferahlık, bolluk bereket gelsin. İnsanların yüzü gülsün. Miraç Kandilimiz mübarek olsun."
Son olarak Doya Doya Moda programında sunuculuk yapan Seray Sever programın bitmesiyle inzivaya çekilmişti. Seray Sever'in sessizliğini hamilelik müjdesi ile bozmuştu.
İkiz bebek bekleyen Sever daha önce "Çok dua ediyorum. Şu an hayatta en çok istediğim şey, anne olmak" ifadelerini kullanmıştı.
Her fırsatta gerçek aşkı bulduğunu dile getiren Seray Sever hamile olduğu haberi sevenlerine sürpriz olmuştu.
Ünlü oyuncu tebrik mesajlarını yayınlayarak "Yeğenlerimiz geliyor üç aydır çıtımızı çıkarmadık" yazan bir not ile hamileliğini duyurmuştu. Seray Sever paylaşıma nazar boncuğu koymayı da ihmal etmemişti.
İkizleri olacağını duyuran 48 yaşındaki Seray Sever yeni yıla hamilelik pozları ile girmişti.
İkiz bebeklerinin cinsiyetini kız olarak açıklayan Seray Sever birinin adının Sofia olacağını, diğerine henüz karar vermediklerini de söylemişti.
Seray Sever, son olarak vaka sayılarının arttığı koronavirüs salgını nedeniyle anne adaylarına çağrıda bulunmuştu.
"HER ŞEY YOLUNDA"
Sever, "Kendisi can parçam kardeşim olur. Birçok yerde 'eşi' diye yazılmaktan muzdarip. Bizde şimdilik her şey yolunda çok şükür. Ne olur sağlığınıza dikkat edin, maskesiz çıkmayın. Resmen Bodrum'da kendimi eve kapattım, çok az kişiyle temastayım ve ful sağlıklı vitaminli beslenme çabasındayım.
Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Özellikle anne adayları, bağışıklık sistemleri düşük olduğundan bu süreçte, dikkat dikkat dikkat! Allah'ım korusun" notunu düşmüştü.
Öte yandan Seray Sever'in paylaşımlarından kardeşi Soner Sever'in yakışıklılığı da takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.
Sosyal medyada eşi zannedilerek yapılan paylaşımlara karşılık Seray Sever "Bu yakışıklı kardeşim olur" demişti.
Seray Sever hamileliğinde 26. haftayı geride bıraktı.
İkizlerinin hızla büyüdüğünü dile getiren Seray Sever "25. haftayı tamamladık. Allah'ın izni ve lütfuyla. Şükürler olsun" demişti.
Seray Sever, daha önce de ayna karşısında poz vermişti. İki resim arasındaki farka dikkat çeken takipçileri "İkizler hızla büyüyor" yorumlarında bulunmuştu.
Seray Sever, geçtiğimiz günlerde eşini sosyal medyadan ifşa etmişti.