Son dakika haberleri… Trendyol Süper Lig'de futbol heyecanı ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor.
Ligin ilk haftasında Samsunspor'u rahat geçen Beşiktaş, ikinci hafta maçında Antalyaspor'u sahasında ağırladı.
Şok bir golle maça 1-0 yenik başlayan Beşiktaş, daha sonra bulduğu gollerle sahadan 4-2 galip ayrılmayı başardı. Öte yandan yaşanan bir pozisyon dolayısıyla maçın hakemi Mehmet Türkmen'e tepki gösterdi.
2 KUPA TARAFTARLA BULUŞTU
Beşiktaş'ın müzesine götürdüğü Ziraat Türkiye Kupası ile Süper Kupa, müsabaka öncesinde Tüpraş Stadı'na getirildi.
Beşiktaş, karşılaşma öncesinde ısınmaya da vefatının 10. yılı nedeniyle "Onursal Başkanımız Süleyman Seba'yı rahmetle anıyoruz..." yazılı pankartla çıktı.
TARAFTARLARDAN VAN BRONCKHORST'A BÜYÜK DESTEK
Beşiktaş taraftarı, teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst'a sevgi gösterisinde bulundu.
Siyah-beyazlı taraftarlar, Tüpraş Stadı'nda ilk maçına çıkan Hollandalı teknik adamı tribünlere çağırarak "Üçlü" çektirdi.
İPTAL EDİLEN GOL TARTIŞMA YARATTI
Siyah beyazlı takım, rakibi karşısında Emirhan Topçu'nun golüyle 30. dakikada 3-1 öne geçti.
Hakem Mehmet Türkmen, Beşiktaş'ın kaydettiği bu golü geçersiz saydı.
Türkmen, topu Emirhan'a indiren Omar Colley'in rakibine faul yaptığını işaret ederek topu Antalyaspor'a verdi.
Öte yandan yayıncı kuruluşta maç esnasında gol için, "Ofsayt" nedeniyle iptal edildiği bilgisi geçildi.