Milyonlarca memur tarafından beklenen 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri yalanıyor. Sağlık mensupları ile yapılan iftar yemeğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Detayları öğrenmek isteyenler "3600 ek gösterge son durum nedir, çıktı mı, ne zaman çıkacak?" soruları üzerinden araştırmalarına devam ediyor.
Son dakika 3600 ek gösterge gelişmeleri ve Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle;
İşte Başkan Erdoğan tarafından açıklanan diğer müjdeler;
Sağlık personeliyle ilgili müjde çalışmaları devam ediyor. İlk müjdemiz sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin katalog suç kapsamına alınmasıyla ilgili düzenlemeydi. İnşallah genel kurula gelerek milletvekilerimizin takdiriyle kanunlaşacaktır.
Dördüncü müjdemiz lisans mezunu hemşirelerimizin 3600 ek göstergeye alınmasıydı. Sağlık çalışanları dışında da önemli bir kesimi ilgilendiren 3600 Ek Gösterge meselesini yıl bitmeden neticelendirmekte kararlı olduğumuzun altını burada bir kez daha çizmek istiyorum.