İstanbul Kadıköy'de dün 4. kattan bir kadının düştüğünü gören vatandaşlar polisi ve sağlık ekiplerini aradı. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, genç kadının hayatını kaybettiğini saptadı. Ölen kadının Fatma Duygu Özkan olduğu anlaşıldı.
KADIKÖY'DE DEHŞET VEREN OLAY
Olay anında evde bulunan Avukat Doğan C.G.'nin de ifadesi alındı. Avukat Doğan C.G. Fatma Duygu Özkan'ı daha önceden tanımadığını, bir yakını aracılığıyla numarasını aldığını ve telefon ederek yanına çağırdığını anlattı.
Birlikte alkol aldıklarını belirten avukat, mutfaktayken ve arkası dönükken kadının salondaki camdan atladığını söyledi.
KAPICI KONUŞTU: SADECE BİR KADIN SESİ GELDİ, DÜŞTÜ!
Öte yandan apartman kapıcısı Orhan Demirci, olayla ilgili şunları söyledi: "Ne yaşandığını bilmiyorum ben. Sesi duyduk.
Baktım ben kadının yanına geldim. Nefes almıyordu, sonra sonra nefes almaya başladı. Ambulans geldi gitti.