Ressam İrem Nalça, komşusunun tacizlerinden bıktı usandı. İnanılmaz olay İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yaşandı.
Hürriyet'in haberine göre; İrem Nalça'nın alt komşusu Mehmet S., taşındığı günden itibaren ısrarlı şekilde ressamı rahatsız edip, hareketlerde bulunup, bağırıp çağırıp, kapısına giderek tehditler yağdırdı.
18 Aralık 2023 tarihinde ise İrem Nalça'nın evinin bulunduğu sokak üstünde duran aracının sol dikiz aynası kırıldı.
"BENİ SUÇLARSANIZ…"
Camın üzerinde ise bir not vardı. Notta, 'Kaç gündür yoksunuz, arabanız çalınsa sorumluluk bana ait değil. Beni suçlarsanız sizi mahkemeye vereceğim' ifadeleri yer aldı. Hemen olay yerine polis çağıran genç kadın, notu alt komşusu Mehmet S.'nin bıraktığını anladı.
RESSAM İREM NALÇA'NIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ
Bununla yetinmeyen Mehmet S., İrem Nalça'nın evinde iki arkadaşı olduğu sırada kapıya dayanarak, ünlü ressamın üzerine doğru yürüdü.
GECE YARISI KAPISINA POLİS GELDİ
Mehmet S. en son 25 Ocak 2024 tarihinde İrem Nalça uyuduğu sırada, çok ses çıkardığını ve kendisini rahatsız ettiğini iddia ederek polis çağırdı. Gece saat 02.30'da kapısı çalan İrem Nalça, polisi görünce kendisinin uyuyor olduğunu açıklamak zorunda kaldı.
MEHMET S'DEN ŞİKAYETÇİYİZ!
Müvekkilinin tek başına yaşayan bir kadın olduğunu, korku ve panik nedeniyle evine dahi gidemediğini şikâyet dilekçesinde belirten İrem Nalça'nın avukatı Evrim Kaşlıoğlu, "Müvekkil, evinde bulunduğu sürede alt komşusunun tehditlerine, bağırmalarına, küfürlerine ve tacizlerine maruz kalmaktadır.