SON DAKİKA: OTELDEN DÜŞEN ŞEBNEM KÖKER'İN ÖLÜMÜNDE ŞOK RAPOR: ODADAKİ 3. KİŞİ BİR KADIN
Uzmanlar tarafından yapılan inceleme sonucu olayın yaşandığı otel odasından elde edilerek muhafaza altına alınan sigara izmaritlerinde Timuçin Bayhan ve öldürdüğü iddia edilen İzmirli hemşire Şebnem Köker dışında 3. bir kişiye ait DNA izine rastlandı.
Rapora göre 3. kişi bir kadın. Polis, uzman raporunu devam eden mahkemeye gönderirken ikinci büyük gelişme ise otel temizlik görevlisi bir kadının, gizli kalması kaydıyla verdiği süpriz ifade oldu.
ODAYI TEMİZLEMİŞ
Gizli ifadeye Yeni Asır ulaştı. Y. E.'nin verdiği ifadede, resepsiyon görevlisi İbrahim Akyüz'ün olay yeri inceleme ekiplerinden önce odaya elinde bir bezle girdiğini gördüğünü söylediği iddia edildi.
Resepsiyon görevlisi İbrahim Akyüz'ün bu olayın ardından hemen otelden ayrıldığı ve izini kaybettirdiği de belirtildi. Polis şu anda 3. kişiyi arıyor.
TELEFONUN ŞARJI DOLU
İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, Köker'in erkek arkadaşı Timuçin Bayhan'ın (33) 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapsi istenirken, genç kadının son görüntülerinde dakikalarca erkek arkadaşı ile otel önünde konuştuğu görülüyordu.