SON DAKİKA: ŞEBNEM HEMŞİRE ŞÜPHELİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ! GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI...
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 7 Haziran 2021'de Kadıköy'de bir pansiyonun üçüncü katından düşerek hayatını kaybeden Şebnem Köker'in ölümüne ilişkin geçtiğimiz aylarda olay yerinde keşif yapıldı.
O anlar saniye saniye kaydedildi.
Son Dakika: Genç hemşire Şebnem Köker'in sır ölümünde yeni görüntüler ortaya çıktı! | Video
DAVANIN GEÇMİŞİ
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca tamamlanan soruşturmanın ardından hazırlanan iddianamede Şebnem Köker'in ölümüne ilişkin sorumlu tutulan sanık Timuçin Bayhan'ın "Kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyor.
Anadolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçtiğimiz günlerde görülen duruşmada ise tutuksuz sanık Timuçin Bayhan üzerine atılı suçlamayı kabul etmeyerek kendisinin uyuduğu sırada Köker'in aşağıya atladığını iddia etmişti.
BABASI KONUŞTU!
Şebnem Köker'in babası Abdullah Köker, "Sanık içerde dördüncü kez ifadesini değiştiriyor. Biz başından beri aynı ifadeyi veriyoruz ve bana yalan söylüyorsun diyor.
Aile avukatı Nevraz Zeliha Sığın, "Şuçlamanın mahiyeti gereği insan öldürmekten suçlanan bir şahıs şu an dışarda. Diyecek çok fazla bir şey yok.