Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Oh be! eziyetten kurtuluyoruz...

Son dört seçimdir bu köşede yazıp duruyordum, "İnsanlar sokakta asılı parti bayraklarına ya da sokak sokak gezen çığırtkan minibüslerin hoparlörlerine bakarak oy vermiyor. Bu ne çağdışılıktır?" diye... Sonunda AK Parti, işkenceye dönüşen görüntü ve gürültü kirliliğine karşı harika bir adım attı.
31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde bu tür modası geçmiş kampanyalara AK Parti olarak son verildiğini, bizzat Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu.
Yaşasın ki, ne yaşasın!
Eğer bu çağrıya diğer partiler de katılırsa, bundan böyle seçim vesilesiyle onca kağıt bayrak ve broşür için ağaçlara kıyılmayacak, kumaşlar heba olmayacak, plastik bayrak ve afişlerle çevre sağlığına kast edilmeyecek. Uyuyan bebekler, yaşlı ve hastalar, cazgır minibüslerin amansız hoparlörleriyle uykusundan zıplayarak uyanmayacak.
İnternet ve sosyal medya gibi toplumun kılcal damarlarına kadar tanıtım olanağı veren çağdaş yöntemler dururken, artık 1800'lü yıllarda kalması gereken davullu zurnalı çığırtkanlar dönemine son veren AK Parti yönetimini yürekten kutluyor, bu girişimin diğer partilere de örnek olmasını temenni ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA