Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kızlarını villalarında evlendirecekler

Hanımefendiliğiyle herkesin dilinde olan Esra Eczacıbaşı'nın başının bağlanacağını ve Bülent-Oya Eczacıbaşı çiftinin ilk kez kayınpeder-kayınvalide olma heyecanı yaşayacağını ilk bu köşede okumuştunuz. Geçen yıl 7 Temmuz'da Yeniköy'deki baba evinde sade bir törenle Murat Coşkun ile nişanlanan Esra Eczacıbaşı'nın, 30 Haziran'da yine baba evinde gelin olacağının müjdesini de ilk ben vereyim. Paladin'de gayrimenkul yatırım fonu yöneticiliği yapan Murat Coşkun ile Eczacıbaşı Topluluğu'nda iş geliştirme müdürü olarak çalışan Esra Eczacıbaşı, 30 Haziran'da Bülent-Oya Eczacıbaşı'nın Bodrum Mandarin'deki dillere destan evinin bahçesinde vuslata erecek.

MAÇAKIZI'NDA PARTİ VAR
'Yılın en güzeli' olmaya aday düğün törenine, İstanbul'un elitlerinden 500 kişinin davetli olduğunu öğrendim. Düğünün en şıkı olmak için haftalar öncesinden hazırlıklara başlayan davetlilerin en büyük problemi, otellerde yer bulamamak.
O hafta sonu Bodrum otellerinde yer bulamayanlar, mecburen teknelerinde kalacakmış. Bu arada müstakbel gelin ile damadın düğünden bir gün önce küçük bir gruba Maçakızı'nda parti vereceğini öğrendim. Umarım bir ömür mutlu olurlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA