Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Türk tasarımı ‘M’sini Türk kankasına verdi

Türk tasarımcıların takıları, dünyaca ünlü yıldızları süslüyor. 2015 yılında Milka Karaağaçlı da, kızı Mayra'dan aldığı ilhamla tasarladığı 'M' harfli yüzüğü Instagram'da paylaşmış ve yüzüğü görüp beğenen Madonna'dan sipariş almıştı. Yüzüğün; Kısmet by Milka markasıyla, 15.5 yüzük numarası ile Madonna için üretilip gönderildiğini ilk bu köşede okumuştunuz...

2002'DE TANIŞTILAR
Madonna, bir Türk'ten aldığı ve dört yıldır parmağından hiç çıkarmadığı bu yüzüğünü bir Türk'e hediye etti! Madonna'nın yıllarca parmağını süsleyen 'M' harfli yüzük artık, dünyaca ünlü bir fotoğrafçı olan Mert Alaş'ın parmağını süslüyor. Madonna yüzüğü, 2002 yılında tanışıp en yakın kankası olan Alaş'a hediye etmiş. Bir Türk tasarımcının yüzüğünün Madonna'dan sonra bir Türk fotoğraf sanatçısının parmağını süslemesi de ilginç bir tesadüf değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA