Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

4 milyon TL’ye ‘ev’lenecekler!

Öğrendim ki; geçen yıl 6 Şubat'ta nikah masasına oturan güzel oyuncu Hazal Kaya ile "Süper kahramanım" dediği 5 yıllık aşkı Ali Atay, artık 'ev'lenmek istiyormuş! Hazal Kaya, evlilik kararıyla birlikte kiracı olduğu evinden çıkıp Ali Atay'ın Zekeriyaköy'deki kiralık villasına taşınmıştı. Taşınır taşınmaz da ilk yaptığı, bir odayı Kasım ayında kucaklarına aldıkları oğulları Fikret Ali'nin odasına çevirmek için dekoratör çağırmak olmuştu. Ancak öğrendim ki, özellikle Hazal Kaya, artık kiradan kurtulmak istiyormuş!

EMLAKÇILARA HABER SALMIŞLAR
Hazal Kaya, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için kendi evi olsun istiyormuş. Yeni yuvaları için 4 milyon lira bütçe ayıran ve Zekeriyaköy'deki bütün emlakçılara haber salan çift, şimdiye kadar birkaç ev gezmiş ama henüz gönüllerine göre bir ev bulamamış. Umarım tez zamanda içlerine sinen bir ev bulurlar...

New York'ta öğrendi İstanbul'da öğretiyor
Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dalia Garih'in yedi yıl New York'ta nefes terapisi, holistik terapi, reiki, yoga ve meditasyon üzerine eğitim alan kızı Natalie Garih, İstanbul'da ilk meditasyon etkinliğini gerçekleştirdi. George Washington Üniversitesi Beşeri Hizmetler ve Sosyal Adalet Bölümü mezunu olan Garih, misyonunun dinleyerek, iyileştirerek ve suskunlara ses olarak insanlara hizmet etmek olduğunu söylüyor. Garih'in bu ilk etkinliğine ailesi ve cemiyet hayatından birçok kişi katıldı.

Sanat ve kadın içerikli bir etkinlik

Düzenlediği kültür turları ile sosyetik dostlarının tarihi güzelliklerimizi görmelerine de olanak sağlayan sanat platformu Artkolik'in kurucusu Nazlı Keçili ile Bebek'te karşılaştım. Yarın Beymen'de 'Sanat Tarihinde Kadının Yeri" sohbetinde moderatörlük yapacağını söyledi. Sanat tarihi eğitmeni Buket Şakarcan da konuşmacı olarak katılacakmış. Çok bilgilendirici bir etkinlik olacağı kesin, aklınızda bulunsun.

Kitabının bütün gelirini bağışlayacak

Cemiyet hayatının sevilen ismi Burcu Keçeci Topuz, yıllardır hayalini kurduğu ilk kitabını bitirdi. Kaleme aldığı şiirlerini ve hikayelerini, tüm gelirini Down Sendromu Derneği'ne bağışlayacağı 'Uyanış' adını verdiği kitabında topladı. Burcu Hanım, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, Ural Ataman Otomobil Müzesi'nde düzenleyeceği davette hem kitabını tanıtacak, hem de dostları için imzalayacak. Hadi çorbada sizin de tuzunuz olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA