Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

2.5 yıllık aşk sona erdi

İş insanı Malkoç Süalp, tanıştıktan 1.5 ay sonra evlendiği, 2.5 yıl sonra da olaylı bir şekilde boşandığı oyuncu Bade İşçil'den sonra mutluluğu 20 yıl önce aşk yaşadığı Güllü Aybar'da bulmuştu. 1998'de yaklaşık altı ay flört eden, Süalp'in o dönem yurt dışında iş kurup taşınması nedeniyle yollarını ayıran çiftin aşkı, 2018'de yeniden alevlenmişti. 20 yılın ardından 'ex'ten next olmaz' diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. Sosyetenin idol kadınlarından 63 yaşındaki Güllü Aybar ile 52 yaşındaki Malkoç Süalp'in ilişkisi 2.5 yıldır gayet mutlu-mesut devam ediyordu. Fakat geç de olsa ve istemesem de haklı çıktım! Öğrendim ki, aşklarına nazar değmiş ve maalesef yollarını ayrılmışlar. Aybar ile Süalp'in, 'ex'ten next olmaz' önyargısını yıkacağını sanmıştım ama demek ki eskiler bu lafı boşuna söylememiş!!!


Sosyetenin dilindeki kavga!

20 yıl evli kalan Murat Tabanlıoğlu ile Melkan Gürsel, 2015'te tek celsede boşanmıştı. İş ortaklıklarını devam ettiren ex çift, boşanır boşanmaz yeni aşklara yelken açmış; Melkan Gürsel Taha Tatlıcı'ya, Murat Bey de Nina Öger'e abayı yakmıştı. Aynı sosyal hayatın içinde olan ex eşler, zaman zaman sevgilileriyle birlikte 'pişti' olsalar da, hep medeni bir tavır sergilemeyi başarmışlardı. Ancak beş yılın ardından Melkan Gürsel ile Nina Öger'in geçen ay Bodrum Maçakızı'nın ortasında birbirlerine girdiklerini duydum! Şimdilerde herkes, sebebini çok merak ettikleri bu kavgayı diline dolamış durumda!



Moda odaklı bir proje

Pandemiden dolayı turizm bitme noktasına gelse de turizm yatırımcıları boş durmuyor. Bugünlerin geçeceğini bilen iş insanlarından Fenix Yapı'nın sahibi Eyüp Mavi ile geçen akşam sohbet etme imkanı buldum. Mavi, Antalya Konyaaltı'nda, odağında 'Fashion Mall'un olduğu bir projeye başladıklarını söyledi ve uluslararası markaların defilelerine ev sahipliği yapacak ve içinde Michelin yıldızlı bir şef restoranın da olacağı Fenix Center adlı projesinde, ayrıca butik bir otel ve rezidansların da yer alacağını belirtti. Antalya'nın böyle iddialı projelere ihtiyacı var, umarım bunlara yenileri eklenir.



Krallığa göz koydu!

Serdar Bilgili, ABD'de dünyaca ünlü binaları bünyesine katıp ABD emlak piyasasını altüst ettikleri ortakları ile yollarını ayırıp mahkemelik olmuştu. Eski ortakları Michael Shvo ile Alman finans devi Deutsche Finance, önceki gün Covid-19 döneminde ABD'deki en büyük ticari gayrimenkul işlemine imza attı. San Francisco'nun ikonik yapısı Transamerica Pyramid'i 650 milyon dolara satın aldılar. ABD'de yayınlanan tüm gazeteler çarşamba günü bu satıştan bahsediyordu. İstanbul'dan gelin verdiğimiz Michael Shvo, ABD'nin emlak kralı olma yolunda ilerliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA