Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kollarını sallayarak servet kazandılar!

Kenan İmirzalıoğlu ve Engin Altan Düzyatan'ın aralarında olduğu Patek Philippe Nautilus 5711 sahiplerine müjdem; hâlâ bu saate sahip olmayı umanlara ise kötü bir haberim var! Patek Philippe, özellikle koleksiyoncuların peşinden koştuğu, 10 yıla varan bir bekleme listesinin olduğu Nautilus 5711'in üretimini sonlandırdı. Evet, yanlış okumadınız…
Bir aydır lüks saat piyasasında bir spekülasyon vardı ama doğrusu kimse bu kadar rağbet gören bir saatin üretiminin durdurulabileceğine inanmıyordu! Doğruymuş… Patek Phillppe genel merkezi, önceki gün Nautilus 5711'in üretimini durdurduklarını resmen açıkladı. Bekleme listesindeki sırası gelen şanslıların mağazasından 30 bin Euro'ya (270 bin lira) aldıkları bu saat, grey market'te 60-70 bin Euro'lara satılıyordu. Bu haber piyasaya düşer düşmez grey market fiyatı 100 bin Euro'ya kadar çıktı. Anlayacağınız Kenan İmirzalıoğlu ve Engin Altan Düzyatan, kolunu sallayarak 70 bin Euro'ya yakın para kazandı!

2.5 yaşında kaymayı öğrendi

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, erkek arkadaşları ile Muğla'nın Sandras Dağı zirvesinde kamp yapmaya gidince; Neslişah Düzyatan da, çocukları Emir Aras ve Alara ile Uludağ'daki babasının oteline gitti. Çiftin Ağustos 2018 doğumlu kızları Alara, bu seyahatte ilk kez kayakla tanıştı. Kayak öğretmeninden özel ders alan 2.5 yaşındaki Prenses Düzyatan, ikinci günün sonunda 40 yıllık kayakçıymış gibi kaymaya başladı. Eski milli bir kayakçı olan, tüm çocukluğu ve gençliği o pistlerde geçen annesi, Alara'nın kayak eğitmeni Fidan Kırbaç Özbakır'ı da etiketleyerek "Mutluluktan ağlattınız beni" notuyla bu fotoğrafı paylaştı.



7 yıllık flörtte 4. fotoğraf

Yedi yıldır flört eden ve birbirlerine olan aşkları uğruna eşlerinden boşanan Kaya Ersu ile Ebru Yücebaşoğlu, ilişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden çiftlerden. Kaya Bey'in eşi Aslı Hanım boşanmamak için uzun süre ayak diremiş, ancak iki yıl önce evlilikleri resmen sona ermişti. Önceleri Kaya Bey ile Ebru Hanım'ın aşklarını gizlemelerinin nedeninin bu olduğunu sanıyordum ama boşanmanın üzerinden iki yıl geçmesine rağmen, halen ortalara çıkmaktan kaçınmalarına da şaşırıyorum. Muhabir arkadaşım Ersin Al, aşıkları Bebek'te görüntüledi ve böylece çiftin birlikte dördüncü fotoğrafı da çekilmiş oldu!!!



Hafta sonunu köyde geçirdiler

Karantina günlerinde biten pek çok aşka inat, Ekim ayında ilişkilerinin birinci yılını kutlayan Derin Mermerci-Murat Aslan aşkı mutlu mesut devam ediyor. Derin Hanım ile Murat Bey de modaya uydu; hafta sonu sokağa çıkma yasağını evde geçirmek yerine, pek çok sosyetik ismin yaptığı gibi kendilerini otele attı. Aşıkların tercihi, Kazdağları'nın eteğindeki Adatepe Köyü'ndeki İda Blue oldu. Dostlarıyla birlikte doğal ortamın ve yeşil alanın keyfini çıkartan aşıklar, zirvede fotoğraf çektirerek bu anları ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi. Bu arada birlikte çekilmiş fotoğraflarını da paylaştıklarına göre artık saklanmaktan da vazgeçmişler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA