Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ailesi panikte

Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi, Bursalı iş insanı Hayri Yazıcı da, maalesef şimdiye kadar kendisini korumayı başardığı koronavirüsün pençesine düştü. Bu illet virüse yakalanan herkesin yakını çok korkuyor tabii ama Hayri Bey'in eşi Lale Hanım, kızı Bahar Şer ve Aralık'ta bu virüse yakalanıp atlatan oğlu Mehmet Can Yazıcı, iyice paniklemiş durumda! Çünkü uzun süre böbrek yetmezliği çeken Hayri Yazıcı, 2014'te böbrek nakli olmuştu.

Yakınlarından öğrendiğime göre Hayri Bey, hastalığı nispeten hafif atlatıyormuş. Hatta evde bile kalabileceği söylenmiş. Ancak ailesi; risk almak istememiş ve içleri rahat etmesi için Hayri Bey'i Taksim'deki özel bir hastaneye yatırmış. Babacan tavırlarıyla benim gibi herkesin çok sevdiği Hayri Yazıcı'ya acil şifalar diliyorum. Umarım tez zamanda hastaneden taburcu olur.

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI

Biriktirdiği parasıyla herkesten habersiz kendi moda markasını kurup önceki ay iş hayatına atılan Cengiz-Demet Sabancı Çetindoğan çiftinin kızları Pırıl Çetindoğan, özel hayatında da sürpriz yaptı! Pırıl Hanım, flört ettiklerini önceki yaz bu köşeden öğrendiğiniz Gökhan Kokuludağ ile sözlendi. İki yıldır flört eden aşıklar, artık ilişkilerini resmiyete dökmeye karar verince Gökhan Bey'in ailesi, 28 Ocak'ta Allah'ın emri Peygamberin kavliyle, Pırıl Hanım'ı oğullarına istedi. Söz yüzüklerini takan aşıklar, koronavirüs izin verirse bu yaz evlenmeyi planlıyor. Umarım bir yastıkta kocarlar.

ALATON'DAN ESPRİLİ DAVET

Pg Art Gallery'nin sahibi Pırıl Güleşçi Arıkonmaz'ın Maslak Oto Sanayi'deki yeni mekanı, Seda Gazioğlu'nun 'Afiyet Olsun' adlı üçüncü kişisel sergisi ile kapılarını açtı. "Sanat iyileştirir" diyen, sanatın ve sanatçının her daim yanında olan Leyla Alaton, sergiyi açıldığı ilk gün gezen isimlerdendi. Seda Gazioğlu'nun eserlerini çok güçlü ve düşündürücü bulan Leyla Alaton, "Dikkat; bu sergiyi görürseniz vegan olursunuz" şeklindeki esprili sözleriyle, herkesi bu sergiyi gezmeye davet etti. Ziyaretçileri kurgusal bir yemek masasının karşıladığı Seda Gazioğlu'nun sergisini 28 Şubat'a kadar gezebilirsiniz…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA