Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Şaşırdık mı? Şaşırmadık!

Teröristbaşı için 'babam' diyen firari FETÖ'cü Enes Kanter, David Rockefeller'ın torunu Ariana'ya 'maklube' yaptırdığı videoyu paylaştı. Hani küresel sermaye piramidinin en tepesindeki ailelerden biri olan, dünyada ve Türkiye'de birçok kirli oyunun kurucusu olan Rockefeller... Petrol endüstrisinde ve finans sektöründe güçlü olan Rockefeller'lar dünya siyasetinde etkili bir role sahip. Meşhur 'Trilateral Komisyon'u yeni dünya düzeni kavramını ilk ortaya atan, ailenin en etkili üyesi David Rockefeller'in torunu Ariana Rockefeller'ın bir süredir FETÖ'nün kuklası Enes Kanter ile ilişkisi olduğu konuşuluyor. FETÖ üyeleri ile özdeşleşen 'maklube' yemeğini FETÖ liderinin 'manevi oğlum' dediği Enes Kanter'e servis ettiği görüntüler sosyal medyada oldukça konuşuldu.



Dünyayı kontrol altına almak için her yola başvuran ABD'nin bütçesinden de büyük bir servetin sahibi olan bu ailenin bugüne dek Türkiye'deki iş ortağı FETÖ'ydü. Ülkelerin içinde birlikte paralel devlet kurmaya çalışıp yıllarca FETÖ'nün akıl hocalığını yapmıştı. Şimdi ABD'de de torunlar ve kuklaların kucak kucağa olması aslına bakarsanız çok enteresan değil... Yıllarca tüm terör olayları ve darbelerde el ele kol kola saf tutan Rockefeller ve FETÖ'cüler, aynı yolun yolcusu olduğu için biz böyle görüntüler görünce şaşırıyor muyuz? Elbette hayır! Bu FETÖ'cü teröristler, vücuda sirayet ederken beyin yıkama sürecini bu maklube ile hızlandırmayı seçerler. Yıllarca maklube ile adeta 'dunkof' haline dönüşen bu FETÖ'cülere en güzel örneklerden birisi olan Enes Kanter ve diğer teröristlere dikkat edin.



Bunlar, sorduğunuzda pişkince 'hizmet sevdalısı', 'gurbette bir mazlum' kisvesine bürünmüş tehlikeli kurtlardır. Ve bu kişiliksiz, kimliksiz pespayeler; şimdi ellerindeki o 'zehirli yemekle' Amerikalılar'ı tavlama peşinde! Oyununuz batsın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA