Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Murat Kosova ve Yalçın Çetin

beIN Sports'ta gelecek sezon büyük değişiklikler olacağını ve Şansal Büyüka'nın yerine maç sonları programını başka bir sunucunun sunacağını yazmıştım. beIN Sports; yeni sunucular, yorumcular transfer etti.
Bence en faydalı transfer Yalçın Çetin oldu. Çetin mükemmel Türkçesi, doğru maç anlatımı ve tecrübesiyle Süper Lig maçlarına ayrı bir heyecan kattı. Sosyal medyadaki yorumlara katılıyorum;
Çetin'le her maç sanki Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupası finali gibi.
Şansal Büyüka'nın yerini alan Güntekin Onay'ın ise zamana ihtiyacı var. Canlı bağlantılarla stüdyonun normal yayın akışı arasında bir bocalama var, kopukluk yaşanıyor. Bir de uzun yıllar Büyüka'nın sunumuna alışkın olduğumuz için programda bir boşluk hissediliyor.
NTV ve NTV Spor ise Onay'ın eksikliğini çok kolay kapattı. Murat Kosova hem basketbol, hem de futbolda entelektüel bilgiye sahip olan, ayrıca akıcı, doğru maç sunabilen değerli bir spor basını emekçisi. Kosova dönem dönem NTV Spor'da kızağa çekildi, arka plana düşürüldü, bir ara ayrılır gibi oldu, döndü vs. Kosova hak ettiği değeri görmek için hep sabretti, zaman zaman arka plana itilmeyi sineye çekti ve sonunda kazanan o oldu.
Sizi bilmem ama ben Kosova'nın sunduğu 'Yüzde Yüz Futbol'dan artık daha çok keyif alıyorum. Kosova, zekice, güzel sorular yöneltiyor ve Rıdvan'ın yorumculuk performansını daha yukarı çekiyor.
Özetle; 'Yüzde Yüz Futbol', Güntekin Onay'ın gidişiyle bir şey kaybetmedi, aksine Murat Kosova ile daha dolu ve doyurucu bir program oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA