Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İnsan bir kere ölür

15 Temmuz darbe girişimi sırasında halkın gösterdiği şanlı direnişle ilgili birçok etkileyici video internette dolaşıyor. Bu video görüntüleri, FETÖ'nün emrindeki hain askerlere, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türk halkının nasıl kahramanca dur dediğinin gerçek kanıtları.
Bu görüntüler arasında beni en çok etkileyen iki olay vardı. Birincisi; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde FETÖ'cü hainlere karşı mücadele eden bir polisin, vatandaşa zarar gelmesini istemediği anlarda "Canıma güveniyorum, ben geçer giderim diyen varsa buyursun..." diyordu. Ve bir vatandaş çıkıyor "Ben geçerim ağabey. Arkadaşlar haydi. İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür.

Ben ölmeye hazırım, gelsinler" diyor ve yürüyordu.
Diğer görüntüde ise bir muhabir kurşunların altında haber sunarken "Halk da korku içerisinde yere sinmiş durumda" diyordu ve bir vatandaş muhabire "Halkın korkusu yok. Yalan söyleme. Asker halka silah sıkıyor" diye karşılık veriyordu. Başka bir vatandaş aynı mikrofona "Tayyip Erdoğan ölecekse, biz de öleceğiz. Burası ikinci Çanakkale. İstanbul verilmez, ülke bölünmez" diyordu.
İşte bu ruhla, o gece 251 vatandaşımız şehit oldu, hain darbeciler püskürtüldü. Halkımız üstüne kurşunlar yağarken 'Burası ikinci Çanakkale' diye slogan üretecek kadar da kıvrak zekalıydı.
Bu görüntüler izlendikçe, filmlerde, belgesellerde kullanıldıkça 15 Temmuz'da yaşananlar hiç unutulmayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA