Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Akrep Burcu aşkta ciddi kararlar alıyor

Sevgili Akrep burçları; 2018 yılını hep yoğun duygularla yaşadınız ve hiçbir zaman olumsuzluklara yenilmekten yana olmadınız. Gücünüzü kendinizden alıyor, hiçbir zaman duygularınıza yenilmiyorsunuz. Bu yıl değişime ayak uydurarak kendinizi yenilediniz ve hedeflerinize ulaşmak için elinizden geleni yaptınız. 2018 yılının en hareketli aylarından biri olan Ekim ayında bazı durumların hiç de göründüğü gibi olmadığını fark edeceğiniz olaylar yaşayacaksınız.
Aile içinde yaşayacağınız birtakım olaylar bazı konularda net kararlar almanıza sebep olacak.
Görmediğiniz detayları önünüze getirecek olan tutulmalar kendinizi sorgulamanıza neden olacak. 2018 yılının son ayları yaşanırken çevrenizdeki yakın dostlarınızın size ihtiyacı olabilir. Maddi, manevi elinizden geleni yapmak isterken kendi ihtiyaçlarınızı ertelediğinizi fark edebilirsiniz. Kasım ve Aralık aylarında yaşayacağınız olaylara inanmakta zorluk çekecek, hiç ummadığınız isimlerle yan yana geleceksiniz. Kasım ayında burcunuzda retro yapacak olan iletişim gezegeni Merkür'ün sürprizlerine hazırlıklı olun.
Gökyüzü size aşk getiriyor.
Şans gezegeni Jüpiter'in bu yıl burcunuzda hareket ediyor olması birçok konuda yüzünüzü güldürürken, eksik kaldığı noktaları da 2018 yılının son aylarına sakladı. Özellikle aşk konusunu hedefine alan gökyüzü en büyük destekçiniz olacak.
Ağustos ayının gökyüzü hareketleri kalp kırıklıklarınızı gidermeyi hedeflerken, Ekim ve Kasım aylarında hayatınızın aşkını bulabileceğinizin altını çiziyor.

ASTROGÜNDEM

Güneş-Neptün kontağı, bağımlılıkları olan ve alışkanlıklarından vazgeçemeyen isimler hakkında haberler duyabileceğimizin altını çiziyor. Özellikle daha önce gündeme gelen isimlere dikkat çeken Güneş-Neptün iletişimi sonucun farklı olabileceğini vurguluyor. Ayrıca dünya liderleri sosyal medyayı kullanabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA