Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

120 günlük devrialem başlıyor

2020 yılı daha en başından dünyaya büyük bir giriş yaptı. Tarihin tozlu raflarına giremeyecek kadar heybetli. 2020 yılının gelecek yılları şekillendireceğini, yön vereceğini söylemek abartılı olmaz. Baş döndürücü günlere önce dünya, sonra da Güneş'in ilk doğduğu topraklar olan ülkemiz düştü. '2019 Kader Yeniden Yazılıyor' kitabımı alanlara Kasım ayının temasındaki ilk bölümü hatırlatmak isterim. Kitabın bahsettiğim bölümünde; ilaç sektörünün can çekişmesinin büyük bir sürece açıldığını kaleme alırken, 2019 yılının kaderi yeniden yazmadan kapatmayacağının altını çizmiş ve açık bir şekilde virüsten de bahsetmiştim. 12.12. 2019 tarihinde ilk kez görülen, yüzyılın kavuşmasından bir gün önce korona virüsünden ilk kaybını veren dünya aslında hepimizi ilgilendirecek bir yıla girdiğimizin mesajını hem ülkemizde hem dünyada eş zamanlı vermişti. Bu dönem eskiyi unutup yeniden başlayacağız. Özümüzdeki 120 gün boyunca Satürn Kova burcunda hareket edecek! Bu durum yenidünya düzeninde sadece sınırları değil; teknolojinin boyut atlayacağını, eğitim, sağlık, kamusal alanların büyük revizyonlardan ve değişimlerden geçeceğini gösterecek. 90 günde dünyayı kasıp kavuran toprak dizilimleri önümüzdeki 120 günde hayatlarımızda daha önce deneyimlemediklerimizi yaşatacak. Bununla birlikte özellikle son yıllarda hızlanan dünyaya yetişmeye çalışan bizlere büyük bir öğreti bırakacak. İnsanlık tarihi büyük bir revizyondan geçerken evlere kapanmış olmaktan korkmayın, korkuya teslim olmayın. Merak edin, öğrenmeye çalışın çünkü insanlık eşikten atlıyor, iyi olacağız. Ama kolektif bilincin açılmasıyla, bu sürecin geçmesinin ardından yeni bir dünyaya çıkacağımızı işaret ediyor Satürn-Kova seyri. Cihana sığmayan görüntüleri göz bebeklerimize sığdıran zaman bizi şahit kılıyor unutmayın. Siz de kendinize, insanlığa ve dünyaya mektuplar yazabilirsiniz, ben yazdım… Sevgili dünya; Seni sırtında yoran bizleri indirme dalından… Sen oradan oraya savrulurken biz kalakaldık öyle çaresizce Binlerce ayna tuttun bugüne kadar lakin anlamadık! Kıran kırana hallerimizle yorduk seni köşe bucak. Şimdi dur diyorsun tüm insanlığa. Belki de bugünler durup düşünme, adabımızı takınma, dilimizden de aklımızda da geçenlere müdahale edip selamete çıkacağımızı birbirimize söyleme günleridir. Yüreğimizi sıkıştıran günlerden geçerken ne söylediğimize dikkat etmeli, insanlığımızı ortaya koymalıyız. Bugünler sığ davrananların yuvalarından çıkmasını bile anlama günleri… Yarından itibaren her güne bir burcu 120 günde neler beklediğini kaleme alacağım. 120 günlük devrialemde sizi nelerin beklediğini merak ediyorsanız yazacağım seriyi okuyabilirsiniz.

ASTRO
GÜNDEM
'Paranın çözemediği dertler de var' dedirten devran, herkese aynı gemide olduğunu hissettirecek. Çemberi daraltan Oğlak dizilimlerinin son perdesinde, din adamlarıyla ilgili şaşırtıcı haberler duyabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA