Mersin'in
Tarsus ilçesindeki küçük bir dükkanda faaliyet göstermesine rağmen, ünü dağları aşıp Türkiye geneline yayılan Keleşoğlu Baklavaları, adından ve lezzetinden sıkça söz ettiriyor. Kaliteli malzemenin ustalıkla buluştuğu Keleşoğlu Baklavaları'nı tadan bu lezzetten bir daha vazgeçemiyor.
KALİTELİ MALZEME
Keleşoğlu Baklavaları, 1974 yılında kuruldu ve ilk üretimler aile fertleri tarafından yapıldı. Küçük bir dükkanda sunulmaya başlayan bu muazzam lezzet, zamanla ülke geneline hitap etmeye başladı. Günümüzde Halit- Müge Keleşoğlu kardeşler tarafından işletilen ve en kaliteli malzemeleri kullanarak üretim yapan Keleşoğlu Baklavaları, 'İşin ruhu kaliteli malzemedir' sloganıyla hizmetini sürdürüyor.
VAZGEÇEMİYORLAR
'Tatlı bizim işimiz' diyen Keleşoğlu'nun menüsünde baklavanın yanı sıra; künefe, kadayıf, el yapımı mamul, dondurma ve çikolata çeşitleri bulunuyor. Her daim aynı lezzeti ve kaliteyi bulmak isteyen baklava severler, en çok tercih edilen markaların başında gelen ve ünü Tarsus sınırlarını aşan Keleşoğlu Baklavaları'ndan vazgeçemiyor. Yine 40. yıl nedeniyle önemli bir projeye imza atan Keleşoğlu Baklavaları, kısa bir süre sonra hayata geçecek olan Online Mağaza Sistemi ile Türkiye genelinden gelen siparişleri kabul edebilecek.