PORTAKAL Çiçeği Karnavalı nedeniyle, Groseri'nin düzenlemiş olduğu reçel yarışması sona erdi. Groseri Adana ve Mersin mağazalarından yarışmaya katılım göstermek isteyen tüm müşterilerin hazırlamış olduğu reçeller teslim alınarak yarışma başvuruları yapıldı. Tüm mağazalardan 109 katılımcı yarışmaya başvurdu. Finalistler Adana Sheraton Oteli'nde, gurme Ender Şire ve Ali Miraç Aşık, Yemek Bloggerı Pırıl Bilici, Yemek Bloggerı Nurşen Aksoy, gazeteci Mehmet Uluğtürkan, Sheraton Oteli Mutfak Şefi Koray Türk, UNILEVER firması satış müfettişi Doğan Gürbüz, Groseri Gıda Güvenliği Uzmanı Sadiye Kaynarpınar ve Groseri Pazarlama Yöneticisi Zeliha Bayri Büyükuzun jüri olarak görev aldı. Birbirinden lezzetli 109 reçelin tadı, kokusu, kıvamı ve görüntüsüne bakarak puanlama gerçekleştirdi. En iyi ilk 3 reçel, jüri üyelerinin yapmış olduğu puanlamalara göre 60 oy ile Gülin İşoğlu, 54 oy ile Nilvin Albaylı ve 42 oy ile Sultan Gürbüz oldu.