Türkiye'nin en iyi haber sitesi

uyardı! İşte asla tüketilmemesi gereken 5

tüketme akımı (Raw Foodism), besinlerin işlem görmeden ve pişirilmeden yenmesinin çok daha sağlıklı olduğunu savunur. Çiğ sebze tüketiminin sindirim ve genel sağlığa çok daha faydalı olduğu inanılır. Ancak bazı yiyecekler var ki hiçbir şekilde çiğ tüketime uygun değildir. Peki çiğ olarak tüketmemiz gereken nelerdir? İşte çiğ tüketmememiz gereken 5 tehlikeli besin...

Giriş Tarihi: 10.7.2019 15:09 Güncelleme Tarihi: 11.7.2019 09:53
Uzmanlar uyardı! İşte asla çiğ tüketilmemesi gereken 5 besin

BROKOLİ

Brokoli, Brüksel lahanası, karnabahar ve lahana ailesinin diğer üyeleri lezzet olarak tüketilebilir sebzelerdendir. Ancak çiğ bir şekilde tüketildiklerinde çok daha fazla şişkinlik hissi verirler. Bu yüzden onları pişirmenizde fayda var.

ARKADAŞINA GÖNDER
Uzmanlar uyardı! İşte asla çiğ tüketilmemesi gereken 5 besin
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN