Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Ebru Şallı'nın maskesi

Eski memur gibi eski gazetecide de evrak kaybolmaz.
Bakın bir Ebru Şallı 'demeci' nasıl belgeli arşiv dosyamda. "Eşim Harun Tan da benim gibi sporcu.
Ayrıca ikimiz de bakımlı olmaya çok önem veririz. Bu nedenle gece yüzlerimize bakım maskeleri sürüp karşılıklı oturuyoruz.
İlk zamanlar oğlumuz Bero bizi öyle yüzleri maskeli gördüğünde korkuyordu. Ama alıştı artık."
Gün itibariyle Ebru ve Harun kardeşlerimiz evliliklerini nihayete erdirince aklım bu maskeli geceler hatırasına gitti.
Kızımız o dönemde bu yöntemi sağlık, güzellik, bakım amacıyla uyguladıklarını söylüyordu ama...
Ooof of...
Akıp giden hayatın kestiği 'hiçbir şey dışarıdan görüldüğü gibi değildir' raconu bu ünlü çift için de geçerli çıktı valla.
Mütevazı yaşamlı bir orta sınıf aile kızının; varlıklı, kudretli, sülaleden prens kıvamında delikanlıyla evlenmesi, Ebru'yu bir nevi modern zaman Kül Kedisi yapmıştı. Dışarıdan bakan bizlere ziyadesiyle güzel yüzlü gelmişti bu pırıltılı aşk- evlilik mevzuu.
Yıllardır sevgi kelebekleri gibi güleç, huzur dolu, keyfengiz pozlu fotoğrafları, "nazarlardan esirgeyesin Mevla'm" diye iç geçirdiğimiz ahvaller anladık ki maskeymiş...

Şimdi n'olcek
Ebru
, soranlara; "Harun'la ilgili hiç konuşmayacağım. Evliliğimi de boşanma sürecini de uluorta dökmeyeceğim" diyor, iyi ediyor. İlk eşi Ozon Orhon'la ayrılırken o hatayı fazlasıyla yapmışlardı. Canlı yayın televizyon programlarında bile birbirlerine demedik laf bırakmamışlar, etrafa saçılmadık sır-çamaşır kalmamıştı. Böyle bir yayın sırasında Uğur Abi'nin (Dündar) bile prensiplerini bozarak telefonla yayına girdiğini ve onlara zılgıt çektiğini anımsayanlar vardır.

Şişman kadın çirkindir
Son olarak bir abi tavsiyesi de ben mi yapsam ne?
Bak sevgili Ebru'cum. Ağzından bir laf daha kaçmıştı hani. "Şişmanlar çirkindir, şişman kadın hiç kendini kandırıp da güzelim demesin" diye bir şey söylemiş, gelen tepkiler üzerine "ama ben sağlık açısından" diye kıvırtmıştın.
Şişmanlar sağlıklı değildir demiş olsan olurdu da kimse yemediydi elbette.
Haa bir de uzmanlaşıp, handiyse tıp doktoru kıvamında ahkâm kestiğin pilates falan konularındaki tavrını da gözden geçir bir daha. Altını çizdiğin gibi artık tek başına ayakta duracakmışsın madem, ağzından çıkanlara da, atacağın adımlara da dikkat et evladım. Malum zaman kötü...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA