Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Neler yok ki!

Hastanenin adı değil her şeyi değişmiş bu arada. İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya Polikliniği olmuş. Bir çırpıda bazı servisleri sayayım da şaşırın:
Dahiliye Polikliniği, Genel Cerrahi Polikliniği, Çocuk Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Göz Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji, Nöroloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dermatoloji (Cildiye) Beyin Cerrahi, Kadın Hastalıkları, Gebe, Menopoz, Meme Hastalıkları, Üroloji, Endokrin, Göğüs, Çocuk, Göğüs Cerrahisi, Plastik Cerrahi, Diş Kochlear İmplant, Kardiyoloji Polikliniği, Obezite Polikliniği...
Daha çok bölüm var da tüm köşeyi ayırmam gerek. Siz ihtiyaç halinde konsültasyon ya da birebir başvuru sistemiyle randevu alıp başvurabilirsiniz. Onlar adına garanti veriyorum ki son derece sıcakkanlı, içten ve yardımsever karşılayacaklardır sizi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA