Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Müzik piyasasından son bombalar!

Bir yanda star yarışmaları, öte yanda Eurovision... Son günlerde iyice müziğe boğulduk. Peki Unkapanı Plakçılar Çarşısı'nda durum ne? Çarşı, her zaman olduğu gibi yine boş durmuyor. Neredeyse her gün bir başka genç şarkıcı, albüm kapağında boy gösteriyor. Geçenlerde Başak Yapım'dan üç yeni albüm elime ulaştı. Şarkıcıların isimleri de söyledikleri şarkılar da birer "olay". Tuğba Hatun isimli şarkıcı bir albüm çıkartmış. Adı, "Çarpık Bacak". Mankenlerin her dönem popüler olduğu ülkemizde kendisine isim olarak Tuğba Hatun'u seçmesi tesadüf olmamalı. Hani Tuğba Özay ile Ayşe Hatun Önal kokteyli gibi!.. Şarkısı ise başka bir alem. "Çarpık Bacak" ın nakarat bölümü şöyle: Karar ver artık yar/ Ben çok sabırsızım/ Başka biri mi var?/ Çarpık bacak mıyım? İkinci albümün sahibi ise Benhur.

Akla hemen o unutulmaz film ve savaş arabaları geliyor. Albümün tanıtımında "Benhur bu albümle Türk halkının yüreğine değecek" deniyor. Charlton Heston'un filmdeki halini hatırlayınca, insanın içinden "Allah korusun" demek geliyor! Üçüncü albümün sahibi ise Jale Parıltı. Aklıma hemen bizim Akademi Türkiye'deki Jale geldi. Hani biz onu hep, "Senin parıltın yok. Bize ışığını yak" diye eleştiriyoruz ya, al sana Jale... Hem de pırıl pırıl! Jale'nin albümünün ismi biraz tehlikeli: "Damardan"... Ama kapağın üzerinde kaç doz alınacağı ve yan etkileri olup olmadığı belirtilmemiş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA