Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Kalli gitti, Aragones duruyor

Hatırlarsanız; geçen sezon Adnan Polat ve Adnan Sezgin'in futbolcularla, kendisinin bulunmadığı bir ortamda toplantı yaptığını ve dertleştiğini duyan Karl Heinz Feldkamp, istifasını basıvermişti.
Alman hoca, bu hareketin kendi disiplini ve ciddiyetini hiçe saymak olduğuna kanaat getirerek, kalan sürede oyuncu grubuna ikna edici olamayacağını söyleyerek, görevi bıraktı.
Belediye yenilgisinin hemen sonrasında, Fenerbahçe'nin genç yöneticileri, takımdaki ayak sürümenin son bulmasına karar vererek, aynı toplantıyı, futbolcu grubunun önde gelen isimleri ile yaptılar.
Hocayı çağırmadılar.
Ama bu görüşmeyi de ondan saklamadılar.

Aragones, Hacettepe maçından sonraki basın toplantısında, kendisine yöneltilen "Ne değişti?" sorusunu, "Hiçbir şey. Aynı antrenmanları yaptık" yorumuyla ve imalı bakışlarla cevapladı.
Ama istifa etmedi.
İpler artık Aragones'in elinden kaymış durumda. Yönetim hocasına nasıl takım çıkartacağını elbette söylemiyor. İspanyol buna izin vermiyor. Ama oyuncularla ilişkisi tamamen sonlanmış, sahaya çıkacak takımı mental olarak hazırlama görevi yönetime geçmiş durumda.
Bu gelişme, bundan sonra oyuncuların hesabı yine aynı kişilere, genç yöneticilere vermesine de neden olacak!
Önceki haftalarda bu takımın aradığı en önemli şey "sevgi" diye yazarken, bugünlerin farkına vararak konuşmuştuk. Bundan sonra takımın nasıl oynayacağını, Aragones'in bu gelişmeleri nasıl hazmedeceğini hep birlikte göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA