Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Tempolu, gollü ve heyecanlı...

ANADOLU KEYİF VERECEK

Beşiktaş ve Trabzonspor hazırlık döneminde gövde gösterisi yaptı. Beşiktaş, hem transferleri, hem oynadığı futbol hem de aldığı sonuçlarla sezona damga vuracağını gösterdi.
Aynı şekilde Trabzonspor da kaldığı yerden devam ediyor: İstekli ve tempolu oynuyorlar. Gol atma problemini de çözmeye çok yakınlar.
Ama ligin keyfi beş şampiyonun dışındakilerle yaşanacak. Ankaragücü, Eskişehir ve Gaziantep ciddi kadrolar oluşturdu. Kim şampiyon olur diye tartıştığımızda net bir takım ismi veremiyor, hatta iki takım bile söyleyemiyoruz. Bu da önümüze çok çekişmeli ve zorlu bir maraton koyuyor. Aykut Kocaman'ın dediği gibi, "Zor maçların daha zor olduğu bir sezon" var önümüzde. Teknik direktörlerin karakterleri de değişti. Hedef takımların hemen hepsi ofansif ve pozitif futbol oynamak isteyen hocalarla çalışıyor. Bu da bize daha tempolu, daha gollü, daha pozisyonlu maçlar izlettirir.
2008'den beri süren İspanya fırtınası artık dünyada futbolun mücadele yönünden çok, tekniği ve estetiğiyle oynanması gerektiğini akıllara soktu. Bizim de bunu istemeye ve seyretmeye hakkımız var. Şimdi iş teknik adamlara ve bu oyunun baş aktörleri olan futbolculara düşüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA